GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Ardahan'ın Çıldır ilçesinde seçim bürosu önünde bulunan sandalyeye çıkarak partililere seslendi.
Kars'tan karayoluyla Ardahan'ın Çıldır ilçesine gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı'yı Vali Seyfettin Azizoğlu ve Çıldır Kaymakamı Alpaslan Kılıç karşıladı. Kaymakam Kılıç'ı makamında ziyaret eden Bakan Yazıcı, daha sonra AK Parti ilçe seçim bürosunu gezdi. Aşık Şenlik Caddesindeki seçim bürosu önünde sandalyeye çıkan Bakan Yazıcı, burada toplananlara seslendi. Bakan Hayati Yazıcı şöyle konuştu:
"Dünya ticaretiyle entegre olmuş Türkiye ekonomisi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılı olan 2023’e doğru giderken, 2 trilyon dolarlık milli gelir hedefini gerçekleştirirken, ticaretin aktifliği vesilesiyle bu bölge ve sizler bundan hakkınızı alacaksınız. Unutmayın, Türkiye’de dezavantajlı gruplar var. Bu insanlar görülmez ve gözetilmezler. Anayasa'da sosyal devlet yazar. Cumhuriyetin niteliklerini sayarken demokratik, laik, sosyal hukuk devleti der. Bunun sözünü ederlerdi, biz sosyal devleti projelendirip, hayata geçiriyoruz."

DA(KS/AAA)(FOTOĞRAFLI)