Süheyla GÖZDERELİLER / YALOVA, () - BİLİM Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Kim yanlış yaparsa, kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını yerse burnundan fitil fitil gelsin ve gelecek" dedi.
Yalova'daki temaslarına TİGEM Tesisleri’nde sanayici iş adamlarıyla toplantı yaparak başlayan Bakan Işık’a AK Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Belediye Başkanı AK Partili Yakup Koçal, İl Başkanı Mustafa Pehlivan ile partililer ve sanayici iş adamları eşlik etti.
Toplantı sonrası açıklama yapan Bakan Işık, demokrasiye ve milli iradeye inanan bir siyasi parti olduklarını belirterek şunları söyledi:
"Gece gündüz çalışıyoruz. Bu ülkede artık Allah’a şükürler olsun kendi tüfeğimizi, topumuzu, tankımızı, gemimizi, füzemizi, insansız hava aracımızı, helikopterimizi, uydumuzu kendimiz yapıyoruz. İnşallah 2023 yılında da yüzde 100 yerli mühendislik, dizayn ve yazılımla kendi savaş uçağımızı da kendimiz yapmış olacağız. Ben eminim ki bu topraklarda yaşayan, kendini bu vatana ait hisseden her vatandaşın gurur duyacağı bir şeydir ama, eminim ki birilerinin de uykuları kaçıyor. 'Benim uykum kaçacağına senin uykun kaçsın' deyip Türkiye’de taşeronlar kullanılarak memleketi içerden karıştırmanın gayretini de biliyoruz. Son yaşadığımız süreci bu gözle, bu anlayışla değerlendirin. Efendim yolsuzluk operasyonuymuş. Senin derdin başka. Seçime 3 ay kala senin belli derdin. Siyaseti dizayn etmek, demokrasiye kumpas kurmak. Elbette şunun altını çizerek söylüyoruz; kim yanlış yaparsa, kim tüyü bitmemiş yetimin hakkını yerse burnundan fitil fitil gelsin ve gelecek."

SG(FK/COŞ) (FOTOĞRAFLI)