KAHPE KURŞUNLARIN HESABI SORULACAK
İscehisar İlçesi'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Veysel Eroğlu, Niğde'de düzenlenen saldırıyla ilgili olarak, bunun hesabının mutlaka sorulacağını söyledi.
Resmi açıklamayı İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın yapacağını hatırlatan Eroğlu, "Hakikaten kalleşçe bir saldırı oldu. Bir polisimiz, bir jandarma askerimiz ve bir vatandaşımız hayatını kaybetti. Şehit düştüler. Alah gani gani rahmet eylesin. Özellikle şehitlerimizin ruhu şad olsun. Yakınlarına da başsağlığı diliyorum. Milletimizin de başı sağ olsun. Bilhassa seçim zamanında ülkemizi karıştırmak isteyen birtakım güçler var ama bu kahpe kurşunların mutlaka hesabı sorulacaktır" dedi.
NEVRUZ KUTLAMASI
Nevruzu da kutlayan Eroğlu, "Bugün bizim ormancılık açısından da çok önemli bir gün. O yüzden vatandaşlarımıza iki cihan saadeti diliyorum. Nevruz, Orta Asya'dan bu yana kutladığımız çok önemli bir bayram. Özellikle yeni bahara yönelişin başlangıcı diyebilirim. Nevruz, zaten yeni gün manasına geliyor. O bakımdan nevruz, bütün ülkemizde coşkuyla kutlanıyor. Nevruz kutlamalarının bütün milletimize, 77 milyonun birlik, beraberlik ve kardeşliğinin pekişmesine vesile olsun diyorum" diye konuştu.

OB(SU/AK) (FOTOĞRAFLI)