'CENNET BU KADAR UCUZSA, HEMEN İMZALARIM'
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İskenderun Belediye Başkanı Ak Partili Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti. Başkan Dingil, ilçe hakkında bilgiler verip, "İskenderun, iktidar ile tanışmasından sonra makus talihini değiştirecek. Burada Ak Partili belediyeler nasıl hizmet veriyor? Bunu göstermemiz gerekiyor. Bunun için sizleri çok rahatsız edeceğiz. Yılların kanayan yarası feyezan kanalımız var. Sinek yuvası. Bunun için proje hazırladık, size sunmak istiyorum" dedi.
Dingil daha sonra sinevizyon eşliğinde kanal ıslah projesi hakkında Bakan Eroğlu'na detaylı bilgi aktararak, "Sayın Bakanım bu projeyi onaylarsanız direk cennetliksiniz" diye seslendi. Dingil'in bu sözleri gülüşmelere neden olurken, Bakan Eroğlu, "Cennet bu kadar ucuzsa hemen imzalayayım" diye cevap verdi. İltifatlarını sürdüren Dingil, "Zaten cennetliksiniz de bu da kaymağı bonusu olacak" diyerek projeyle ilgili bilgi vermeye devam etti.
Dingil ziyaret anısına Eroğlu'na İskenderun'un tarihi fotoğrafının bulunduğu anı tabağı hediye etti. Eroğlu kanalla ilgili ne gerekiyorsa yapacağını söyledi.
Ufuk AKTUĞ/İSKENDERUN(Hatay), ()


FOTOGRAFLI