'30 MART MİLAT OLACAK'
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Isparta programı kapsamında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın ziyaret etti. Burada işadamlarına Isparta'ya yaptıkları yatırımlar hakkında bilgi veren Bakan Eroğlu daha sonra Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılış törenine katıldı. Isparta'ya heybesinin dolu geldiğini ve 34 tesisin temel atma ve açılış törenini gerçekleştirdiği hatırlatan Bakan Eroğlu, şunları dedi:
"Her alanda büyük yatırımlar yapılıyor. Isparta'ya daha önce Eğirdir Gölü'nden su basılıyordu. Bunun yerine Darıderesi Göleti'ni yaparak buradan su veriyoruz. İkinci bir gölet yaparak Eğirdir Gölü'ne ihtiyaç duyulmadan su karşılanmış olacak. Bu büyük projenin başlangıcı olarak orada fidan dikimi yapacağız. Eğer bizim yaptıklarımız olmasa, bu dereleri ıslah etmesek Isparta'yı sel götürürdü. Isparta 5 yıl kaybetti. 30 Mart seçimleri her zamankinden çok daha önemli, bir milat olacak. Türkiye'nin yükselişini hazmedemeyenler var. Bunlara karşı 30 Mart milletin büyük bir cevabı olacak. Bu bakımdan Isparta'da sandıkları patlatırcasına AK Parti oylarının dolu olmasını arzu ediyoruz."
Bakan Eroğlu, burada Darıderesi Göleti'ne geçerek incelemelerde bulundu, fidan dikti. Bakan Eroğlu daha sonra toplu açılış ve temel atma törenine katılmak için Eğirdir İlçesi'ne geçti.

ME(SU/CK) (FOTOĞRAFLI)