'OYUNLARINI BOZACAĞIZ'
Kırşehir'den Nevşehir'e geçen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Hasan Ünver’in Yenimahelle Sahil Sokak üzerinde oluşturulan seçim bürosunun açılış törenine katıldı. Bakan Elvan, burada yaptığı konuşmada, AK Parti’nin bugüne kadar halkın istekleri doğrultusunda hizmet ürettiğini, üretmeye de devam edeceğini söyledi. Elvan, "Bugüne kadar herşeyin üstesinden halkımız ile beraber geldik. Bundan sonra da beraber geleceğiz. Ama birileri bu istikrardan ve ülkemizin büyümesinden rahatsızlar. Sandıkları patlatarak bunların plan ve oyunlarını bozacağız" dedi.
Türkiye’nin yakın tarihte oldukça bunalımlı dönemler geçirdiğini aktaran Elvan, şöyle konuştu:
"Bu ülkeye hizmet eden, insanların ayağının değmediği yere bile yol getiren Menderes’i 1961’de asarak idam ettiler, 1970’de bir darbe girişimi oldu, 1980’de bir darbe yaşandı. Bize de muhtıra vermeye kalktılar ama sizin desteklerimizle biz onlara muhtıra verdik. Sizin desteğiniz ve dualarınız devam ettiği sürece Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kimse vesayet altına alamayacaktır. 1980’li yıllar Türkiye’nin 50 Cent’e bile muhtaç olduğu günlerdi. Düşünün bir kere devletin bursu ile yurtdışında eğitimlerini sürdüren öğrencilerimize bile ayda 200-300 Dolar bursu bile gönderemeyen bir Türkiye vardı. 1990’lı yıllarda koalisyon hükümetleri vardı bu ülkede, kendileri ile kavga yapmadan yatırım yapamadılar.Aylarca Bakanlar Kurulu toplanamıyordu. Ama artık ülkemizin dört bir köşesine hizmet gidiyor. İlk AK Parti hükümetinin kurulduğu dönemde arkadaşlarımız 1 milyar dolar kredi alabilmek için ABD’ye gitti, ama bugün geldiğimiz noktada artık Türkiye Filistin’de, Somali gibi dünyanın değişik ülkelerinde sıkıntı yaşayan mazlum kardeşlerimize yılda 2.5 milyar dolar destek verir hale geldik."
Nevşehir’in taşıdığı değerleri ile Türkiye’nin Antalya ve İstanbul’dan sonra gelen en büyük turizm alanlarına sahip olduğunu dile getiren Elvan, Nevşehir’de 185 kilometrelik bölünmüş yol ağı oluşturduklarını ve bölgenin turizm alanında ciddi ivme kazanmasında önemli bir alt ve üst yapı imkanı sunacak Hızlı Tren projesinin de bu yıl içerisinde uygulama projesinin bu yıl tamamlanacağını kaydetti.
Bakan Elvan daha sonra Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan’ı ziyaret  etti.