BAKAN OLDUĞU GÜN BEDAVA TRAŞ EDEN BERBERİ ZİYARET ETTİ
İçişleri Bakanı Efkan Ala memleketinde düzenlenen mitingin ardından esnafı ziyaret etti. Bakan Ala, bakanlığı açıklandığı 27 Aralık 2013 günü 'bedava traş' yapan İlyas Güler'in de yanına gitti. Berber dükkanında 20 yıllık berber İlyas Güler ile bir süre sohbet eden Bakan Efkan Ala, "Benim için bedava traş ettiğini televizyonlarda izledim. Çok mutlu oldum. Miting için geldiğim memleketimde hem kendisini hem de diğer esnafımızı ziyaret etme fırsatı buldum" dedi.
Bakan Efkan Ala ile hatıra fotoğrafı çektiren evli ve 2 çocuk babası 38 yaşındaki İlyas Güler, "Kendisini ailece çok seviyoruz. İçişleri bakanı olduğunu 26 Aralık'ta duyunca sevinçten 27 Aralık günü halkı bedava traş ettim. İlçemizin gururu olan sayın bakanımız umarım görevinde başarılı olur" diye konuştu.
Bakan Efkan Ala'nın gittği kırtasiyeci Kuvvet Babacan ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a yazdığı şiiri okudu. Bakan Efkan Ala esnaf ziyareti ardından Ak parti seçim merkezinde bir süre partililerle görüştü. Bakan Ala uçakla Ankara'ya gitmek için akşam saatlerinde karayolu ile Erzurum'a döndü.

MA (KS/RT) (FOTOĞRAFLI)