BAKAN, TOPLANTIYA DOLMUŞLA GİTTİ
Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Adayı Abdullah Torun'la birlikte başlattığı yerel seçim kampanyası toplantısına dolmuşla gitti.
Yüreğir Serinevler Spor Salonu'ndaki 'Büyük Buluşma' toplantısına katılmadan önce kent merkezinde bir süre yaya olarak yürüyen Bakan Ömer Çelik, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Abdullah Torun'la esnaf ziyaretleri yaptı. Çelik ve Torun'un ziyaretlerine Adana Milletvekilleri Fatoş Gürkan, Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç de eşlik etti.
Bakan Çelik, bir ara Adana Adliyesi önünde durdurduğu dolmuş şoförü ile sohbet etmeye başladı. Daha sonra şoförün Adana için yerel seçim startının verileceği Yüreğir İlçesi'ndeki Serinevler Spor Salonu'na gittiğini söylemesi üzerine Çelik, Torun ve üç milletvekili minibüse bindi. Yolcularla dolu olan minibüste seyahat eden Çelik ve beraberindekiler yol boyunca vatandaşlarla da sohbet etti. Yaklaşık 5 kilometre boyunca minibüsle seyahat eden Bakan Çelik, Torun ve milletvekileri, spor salonu önünde yolcularla vedalaşıp indi.