Ayşenur YAMAN/DÜZCE, () - AİLE ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam devletin başına çöreklenmeye çalışan çetenin, devletin güvenlik sırlarını dünyaya açtığını öne sürerek, "Devletin en önemli kişilerini ortam dinlemesi ile dinliyor, devletin güvenlik sırlarını, askeri sırlarını eskiden yaptığı gibi ücret karşılığında yabancı örgütlere satmıyor, bütün dünyaya ücretsiz açıyor. Bu artık savaş ilanıdır" dedi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Düzce'nin Akçakoca İlçesi'ne gelerek partisinin Akçakoca Belediye Başkan adayı Cüneyt Yemenici'nin seçim çalışmalarına destek verdi. Ayşenur İslam, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim Korkmaz ve Osman Çakır ve Cüneyt Yemenici, Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan yaklaşık 3 bin kişiyi selamladı. Ayşenur İslam, yaptığı konuşmada devletin en önemli sırlarının dünyaya açıldığını söyleyerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Arkadaşlar iş artık başbakanımızı aştı. Artık hakikaten milli mücadeleye dönüştü. Dün ne yaptıklarını gördünüz. Dün yaptıkları dünyada eşi benzeri görülmemiş bir şeydir. Devletin başına çöreklenmeye çalışan bir çete bu. Devletin en önemli kişilerini ortam dinlemesi ile dinliyor, devletin güvenlik sırlarını, askeri sırlarını eskiden yaptığı gibi ücret karşılığında yabancı örgütlere satmıyor, bütün dünyaya ücretsiz açıyor. Bu artık savaş ilanıdır. Bize şunu söylüyorlar; 'Bizim çıkarlarımıza helal gelmesin, Türkiye Cumhuriyeti'ni feda edebiliriz' diyorlar. Bu alçaklıktır."
AK PARTİLİ KORKMAZ: ALLAH BU ÜMMETE YENİDEN BİR LİDER NASİP ETTİ
AK Parti Düzce Milletvekili İbrahim Korkmaz ise yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Yüzyılda bir bizim inancımıza göre Allah ümmete bir kurtarıcı gönderir. Arkadaşlar Abdülhamid Han'dan beri bu ümmetin, bu mazlumların yüzü hiç gülmedi. Dünyanın her tarafında katledildiler. Hala etrafımızda kan durmuyor. Bu gidişle de durmayacak. Abdülhamid'den yüzyıl sonra Allah bu topraklarda yeniden bir liderlik yaşattı. Bu ümmete yeniden bir lider nasip etti; Recep Tayyip Erdoğan. Osmanlı İmparatorluğu'nu yıkmak isteyen emperyalist güçler Abdülhamid'i tahttan uzaklaştırmak için 33 yıl uğraştılar, beceremediler. Ne yaptılar biliyor musunuz, dıştan yıkamadıkları, suikastlara rağmen deviremedikleri cennet-i mekan Abdülhamid Han'ı, İttihat ve Terakki denilen (biz ona kısaca 'it takımı' diyoruz) bizim içimizden, bizim gibi inandığını söyleyen, namaz kıldığını söyleyen, bu memleketin evladı olduğunu söyleyen alçaklara devirttiler.Aynısını başbakanımıza, bu milletin, ümmetin sevdalısı, değerli liderimize yapmak istiyorlar. Suikast yaptılar beceremediler, şimdi Abdülhamid'e yaptıkları gibi bizim içimizden çıktığını söyleyen, bizim gibi yaşadığını söyleyen Pensilvanya bölgesinden emir alan şerefsizlere, alçaklara devirtmek istiyorlar."
AY(MÇ/COŞ) (FOTOĞRAFLI)