FETHULLAH GÜLEN GEL TÜRKİYE'YE BUNLARLA YÜZLEŞ
MHP lideri Devlet Bahçeli, Kırşehir’in Kaman İlçesi Kurancılı Beldesi'nde MHP’li belediyeyi ziyaret etti. Burada balkondan vatandaşlara kitap eden Bahçeli, "Buradan Kurancılı’dan, Fethullah Gülen’e sesleniyorum. Gel Türkiye’ye bunlarla yüzleş. Gel 10 yıldır bunlarla paylaştıklarını, yaptıklarını anlat. Ama, Fethullah Gülen gelirse inan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kaçacak yer arar. Bunlar herkese operasyon düzenliyor. Askere, polise,hakim ve savcılara. Dalgalar bir türlü bitmiyor. Bu dalgalar hep böyle olacak sanmayın. Bir gün olur bu dalgalar sizin de kapınızı çalar’’ dedi. Bahçeli, daha sonra Kırşehir- Ankara yolundaki Mavikent tesislerinde ögle yemeği yiyip, Çiçekdağı ilçesine geçti.
SANDIKTA ERDOĞAN'A DERSİNİ VERİN
Devlet Bahçeli, Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde Belediye Başkanı İsmail Deniz’i makamında ziyaret ettikten sonra Belediye önünde vatandaşlara yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanlığı seçiminde, ortak adayları Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy vermelerini istedi.
Bahçeli konuşmasında, "Devlet olanaklarıyla Cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyası yürüten Başbakan adaletsiz davranmaktadır. Bu seçim adaletsizdir. Biz ortak akılla Ekmeleddin İhsanoğlu beyi aday göstedik. Sandığa lütfen gidiniz, Recep Tayyip Erdoğan’a dersini veriniz'' dedi.
Bahçeli,  daha sonra Çiçekdağı ilçesinin Köseli beldesinin MHP’li Belediye Başkanı Bekir Yılmaz’ı ziyaret ettikten sonra burada da, ‘’Yeter Recep Ağa, Başbakanlıktan ötesine gitme. Hem kendini hem de milletin başını belaya sokma’’ dedi.
Kırşehir’in ilçelerindeki son ziyaretini Mucur’a yapan Bahçeli, ilçenin MHP’li Belediye Başkanı Ali Şahin’i makamında ziyaret ettikten sonra balkondan partililere ve vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yaptı. Cumhurbaşkanlığı seçiminin hafife alınmaması gerektiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI