Özgür ÖZTÜRK/ANTALYA, () - ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde konuşan MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, “Bugün çok mutluyuz, hele Manavgat'a bir girişimiz oldu ki, eğer bunları televizyonlar verir de, Alo kesintisine uğramazsa Antalya bizim" dedi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Antalya'nın Manavgat İlçesi Belediye başkan adayı Raşit Doğan Enhoş'un 'Burası Türkiye Burası Manavgat' adlı proje tanıtım toplantısına katıldı. Karayolu ile Manavgat'a gelen ve Sueno Otel'de yapılan proje tanıtım toplantısına katılan Bahçeli, 'Devletin başına Devlet gelecek' sloganlarıyla kürsüye çıktı. Kısa konuşan Bahçeli, “Burada konuşmama gerek var mıydı bilemiyorum ama buranın Manavgat olduğunu çok iyi anlıyorum" dedi.
BURASI EN HOŞ YER OLACAK
Dinamik, yüksek tecrübeye sahip, bilgili, birikimli, kendisini davasına ve Türkiye'ye adamış bir ismin Manavgat'a belediye başkan adayı olduğunu aktaran MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Takdiminden bu yana ortaya koymuş olduğu çalışmalar ve onu burada takdim etmesi ve bu sırada da değerli bir konuşmayla Manavgat'a gelecek için neleri vaat ettiğini söylemiş olması bizleri gururlandırmıştır. Kendilerini tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Eğer burası Manavgat'sa burası en hoş yer olacak" diye konuştu.
BUGÜN ÇOK MUTLUYUZ
MHP'nin Antalya'da değerli isimlerle 30 Mart seçimlerine hazırlandığını aktaran Devlet Bahçeli, şunları söyledi:
“Seçimlere tam 32 gün kalmıştır. Önümüzdeki günler itibariyle gecemizi gündüzümüze katacağız, her Antalyalı'ya ulaşacağız, her ilçede çalışacağız ve Antalya'da değerli bir şahsiyeti, önemli bürokratik görevleri üstlenmiş, siyasette etkin rollerde bulunmuş, yine bir dava insanı Kemal Çelik'i de Büyükşehir Belediye Başkanı yapmaya çalışacağız. Bugün çok mutluyuz, hele Manavgat'a bir girişimiz oldu ki, eğer bunları televizyonlar verir de, Alo kesintisine uğramazsa Antalya bizim."
Bahçeli konuşmasının ardından partiye yeni katılanlara rozetlerini taktı. Bahçeli daha sonra Burdur'daki programına katılmak üzere ilçeden ayrıldı.

ÖÖ(SU/AK) (FOTOĞRAFLI)