BAŞBAKAN Yardımcısı Beşir Atalay, Ak Parti'li 3 kadın milletvekilinin TBMM'ne başörtüsü ile girecekleri yönündeki açıklamalarına ilişkin bir soruya, "Görelim bakalım, hayırlısı" dedi.
Beşir Atalay, AK Parti Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Saygılı'nın 80 yaşında hayatını kaybeden annesi Aysel Saygılı'nın cenaze törenine katıldı. Saygılı'nın cenazesi, Çarşı Camisinde kılınan öğlen namazından sonra Kırıkköy Aile Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye Atalay ile birlikte Vali Ali Kolat, AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Oğuz Kağan Köksal, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, kamu kurum ve kuruluşların yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenazenin toprağa verilmesinden sonra bir gazetecinin, AK Partili 3 kadın milletvekilinin TBMM'ye başörtüsü ile gireceği açıklamalarını hatırlatması üzerine, "Görelim bakalım, hayırlısı" demekle yetindi. Atalay, Saygılı ailesinin evine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra Ankara ya döndü.