CHP Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Akaydın, partisinin Alanya Belediye Başkan adayı olan Şefik Türktaş ile birlikte Alanya esnafını ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimler öncesi çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve adayı Mustafa Akaydın ve Alanya Belediye Başkan adayı Şefik Türktaş, 2 gün sürecek esnaf ziyaretlerine bugün başladı. Seçim sürecinde esnaftan destek beklediklerini dile getiren adaylar, hal ve sanayi bölgelerini ziyaret etti.

Çalışmaların olumlu ilerlediğini belirten Mustafa Akaydın, “Şu anda Alanya halkında önemli bir şekilde CHP bayrağına doğru bir eğilim olduğunu sezinliyoruz. Diyorlar ki; siz düzgün adamlarsınız. Biz de bundan gurur duyuyoruz. Alanya'nın önemi çok farklı. Alanya'daki siyasi hareketim ilk defa başlıyor. Alanya yeni yasa ile birlikte Antalya'ya eklenen en nüfuslu ilçe. Bu zaten yeterince önem arz ediyorö dedi.

El ele vererek daha da güçlendiklerini dile getiren Şefik Türktaş ise “Biz inandığımız için CHP'den aday olduk. İnşallah 1 Nisan'da inandığımızı Alanya halkına göstereceğizö diye konuştu. (FOTĞRAFLI)