Deniz BAŞLI/ ARDAHAN, () - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Cumhurbaşkanı adayı çıkmış diyor ki 'Filistin ile İsrail arasında bizler tarafsız kalmalıyız' Sevsinler seni cici çocukların cici Cumhurbaşkanı adayı" dedi.
Ardahan'da AK Parti il başkanlığındaki bayramlaşma programına katılan Süleyman Soylu, gündeme ilişkin açıklamalar da yaptı. Gazetelerde muhalefet liderlerinin ve sözcülerinin açıklamalarını okuduğunu söyleyen Soylu, "Bir kısmı hasetlikten çatlıyor, bir kısmı da kafesteki tavşandan niyet çeker gibi 'Bugün ne söylesem' kararsızlığı içerisinde. Anladım Bahçeli, Sayın Başbakanımızı sevmiyor. Hakaret ediyor, iftira ediyor, Peki kardeşim Başbakanımız sahaya çıkmış 3 tane gol atmış. Dünyada gole muhalefet eden bir parti lideri hiç görmedim.Türkiye’nin en büyük talihsizliği muhalefettir" diye konuştu.
Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinin Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Geçenlerde bir açıklama yapmış. Bu nasıl bir koalisyon? Birisi Demirtaş'ın adaylığını iptal ettirmek için YSK’ya başvuruyor, ötekisi kalkıp 'Oyum Demirtaş’a' diyor. Cumhurbaşkanı adayı çıkmış diyor ki 'Filistin ile İsrail arasında bizler tarafsız kalmalıyız' Sevsinler seni cici çocukların cici Cumhurbaşkanı adayı. Orada insanlar katledilince 'Ben bu sözü nasıl düzeltirim' diye soluğu bir Twitter'da alıyor, bir Facebook’ta alıyor."

FOTOĞRAFLI