SAĞLIKTA GELDİĞİMİZ MERTEBEDEN ÇOK MUTLUYUM
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Bolu'nun Mengen İlçesi'nde Ak Parti Mengen Belediye Başkan Adayı Ramazan Albaş'a destek vererek, seçim bürosunun açılışına katıldı. Şahin daha sonra yapımı tamamlanan Mengen Devlet Hastanesi'nin açılışına katıldı. Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, Ak Parti Bolu Milletvekilleri Ali Ercoşkun ve Fehmi Küpçü ile daire müdürleri ve vatandaşların katıldığı törende konuşan Şahin, "Sağlık alanında Türkiye büyük atağa geçmiştir. Reform diyebileceğimiz gelişmeler olmuştur. Bu işlerde Sağlık Bakanlığı yapmış olan Recep Akdağ'ın büyük emeği vardır. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak sağlıkta gelmiş olduğumuz bu mertebeden çok mutluyum. Umarım sizler de mutlusunuzdur" dedi.
Her alanda atılan adımların bundan sonra büyük hızla devam edeceğini ifade eden Şahin, "Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99'uncu yıldönümünü kutluyoruz. Kahraman ecdadımızı rahmetle anıyorum. Bize emanet edilen bu ülkeyi dünya devletleri arasında ön safhalara getirmek bizim borcumuz. Her alanda attığımız adımlar bundan sonra da büyük hızla devam edecektir" diye konuştu.
Şahin daha sonra 20 yataklı hastanenin açılışını gerçekleştirirken, kurdele kesimi sırasında yanında bulunan Ak Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, tepsideki makasları tutan görevlinin köşede kalması üzerine kurdeleyi parmaklarının arasına alarak kesiyormuş gibi yaparken, gülümseyerek poz verdi. Başhekim Ebru Öztürk'den hastane hakkında bilgi alan Şahin, hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.
Yurdaer ÖZTÜRK/BOLU, ()

YÖ(MÇ/AAA) (FOTOĞRAFLI)