AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Ali İsmail Korkmaz davasına ilişkin hakkında çıkan haberlerde adı geçen polis memuru ile herhangi bir tanışıklığı ve ilişkisinin söz konusu olmadığını belirtirken "Polis memurunun Batman'da belli bir süre görev yapmasının ötesinde bir diyalogumuz yok. Polis memuru ile telefonda görüştüğüm iddia edilmektedir. Böyle bir şey asla mümkün değil" dedi.
Özdemir, düzenlediği basın toplantısında habere konu olan polis memurunun Batman'da belli bir süre görev yapmasından dolayı aralarında diyalog olduğunu söyledi. AK Partili Ziver Özdemir, şöyle dedi:
"Haberlerde adı geçen polis memuru ile herhangi bir tanışıklığım ve ilişkim söz konusu değil. Sadece polis memurunun Batman'da belli bir süre görev yapmasının ötesinde bir diyalogumuz yok. Polis memuru ile telefonda görüştüğüm iddia edilmektedir. Böyle bir şey asla mümkün değil. Haberi yapan haberci ile de görüştüm. Keşke detaylı yapsaydınız haberi diye."
Özdemir, Korkmaz'ın ailesine başsağlığı dileyerek, hakkında çıkan haberlerin asılsız olduğunu yeniledi.
SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU 
Özdemir, hakkında yayınlanan haberden sonra, birçok hakaret ile karşılaştıklarını ifade ederken, "Bir yıla kadar bizimle ilgili herhangi bir şey olursa, suç duyurusunda bulunuyorum. Bu haberi sorumsuzca yapan gazeteci ve sorumsuzca hareket eden siyasetçilerin bu işin sorumlusu olduğunu söylemek istiyorum. Bu kadar sorumsuzca hareket edilmemelidir" ifadelerini kullandı.
İDDİA
Bazı yayın organlarında birkaç gün önce çıkan haberde Ali İsmail Korkmaz davasında Telekominikasyon İletişim Başkanlığı’ndan istenilen, sanıkların 1 Haziran 2013’ten 1 Eylül 2013’e kadar yaptığı telefon görüşmelerine dair kayıtlar Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ne ulaştığı belirtilmişti. Ali İsmail Korkmaz’a tekme atan sanık polis Mevlüt Saldoğan’ın telefonunun 7 Ağustos’ta tutuklanması ardından da kullanıldığı telefondan AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile toplam 15 dakika süren 4 görüşme yapıldığı öne sürülmüştü.