ZONGULDAK'ın Gelik Beldesi'nde partisinin belediye başkan adayı göstermediği AK Partili Ramazan Denizer, belediye meclisi toplantısında, "Pensilvanya'dan geliyorum, hocayla görüşmekten çizdiler bizi" diyerek partisini eleştirdi.
Belediye Nikah Salano'nda yapılan Zonguldak belediye meclis toplantısına gecikmeli katılan meclis üyesi AK Partili Ramazan Denizer'in, "Ben Pensilvanya'dan geliyorum. Bu yüzden geç kaldım, kusura bakmayın" diyerek salona girmesi gülüşmelere neden oldu. Gelik Beldesi'nde belediye başkan aday adayı olmasına rağmen partisi tarafından aday gösterilmeyen Ramazan Denizer, gündem maddeleri görüşürüken CHP'li üyelerle birlikte hareket ederek oy kullandı. Denizer, toplantı sonundaki konuşmasında şöyle konuştu:
"Hocayla görüşmekten çizdiler bizi. Pensilvanya bana doğruyu söyledi. ben de bundan sonra Pensilvanya ne derse onu yapacağım. Pensilvanya'dan haberim yoktu. Oraya gittik, ondan sonra hep çizildik zaten."
"Hamdi Uçar Anonim Şirketi'nden kovdular bizi" diyerek AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar'a gönderme yapan Denizer, gazetecilere yaptığı açıklamada ise Pensilvanya'ya hiç gitmediğini ancak, partisinin kendisini cemaatçi gibi gördüğünü, bunu da toplantıda esprili bir dille anlatmaya çalıştığını söyledi.

DS(EE/İD) (FOTOĞRAFLI)