AK Parti Genel Merkezi’nce düzenlenen ve Kayseri’yle birlikte 14 ilin gençlik kollarının katıldığı 4’üncü Bölge İstişare toplantısı Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda yapıldı. Toplantıya Ak Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ve Kayseri Milletvekili İsmail Tamer katıldı.
Kayseri Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan, toplantıya Kayseri’yle birlikte, Adana, Adıyaman, Aksaray, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sivas ve Yozgat illerinden gelen il, ilçe, seçim işleri yerel yönetim ve teşkilat başkanlarının katıldığını söyledi.
Ak Parti İl Başkanı Ömer Dengiz de yaptığı konuşmasında Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalıştıkları için Allah’a şükrettiklerini söyledi. Dengiz, şöyle dedi:
"Bizler ham dolsun Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının liderliğinde çalışabilen şanslı insanlarınız. Hamdolsun. Allaha ne kadar şükretsek az. İşte bu yüzden, tüm dünyadaki güç odakları, şer odakları, içerdeki ve dışarıdaki düşmanlar, Türkiye’nin 2023 hedeflerine ulamasını engellemek, bu gücünün önüne geçebilmek adına adeta geçmişte olduğu gibi yeniden diz çökertmek, o hastalıklı günlerine döndürebilmek adına birleşip Türkiye’nin önünü kesmek için var güçleriyle çalışıyorlar. Su uyur, düşman uyumaz. Düşman uyumuyor, Düşman Türkiye’nin bu güzel insanların önünü kesmek için her an tetikte bekliyor. Ancak bilmedikleri şey, Türkiye’yi bugünlere getiren Ak parti ve Recep Tayyip Erdoğan’ın sahip olduğu ve ak kadrolar var."