AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın farklı bir Cumhurbaşkanı olacağını belirterek, "10 Ağustos, Türkiye’nin yeni bir miladı olacak" dedi.

TÜRKİYE, İVMESİNİ ARTTIRACAK

Zonguldak’ta düzenlenecek iftar programı öncesi Ereğli’ye gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Ereğli Belediyesini ziyaret etti. Belediye Başkanı AK Parti’li Hüseyin Uysal, AK Parti Zonguldak Milletvekili Ercan Candan ve partililer tarafından karşılanan Erdem, burada yaptığı konuşmada 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Türkiye için çok önemli olduğunu söyledi. Erdem, "10 Ağustosta bir seçim var. Göreceksiniz, Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı, çok farklı bir Cumhurbaşkanlık olacak. Gerçekten 10 Ağustos, Türkiye’nin yeni bir miladı olacak. Ondan sonra da Türkiye’de çok farkı şeyler olacak ve kazandığı ivmeyi daha da arttıracak" dedi.

Türkiye’nin, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın hizmetleriyle 1994’te ki İstanbul Belediye Başkanlığı döneminde tanıştığını anlatan Erdem, sözlerini şöyle sürdürdü;

"İstanbul’un o kadar çok problemleri vardı ki su, hava kirliliği, çöp dağları, yolsuzluk. Ben, o dönem İstanbul’la ilgili her zaman sorarım. En önemli problemi ne diye? Su, kirlilik, çöp, yol derler. Bende 'hayır' derim. Peki nedir? Yolsuz bırakan, susuz bırakan hırsızlıklardır derim. Kasada para bırakmamışlardı ve gerçekten doğru dürüst bir hizmet olmuyordu. Ama şimdi İstanbul’da yapılan hizmetleri saymakla bitiremeyiz."

Erdem, daha sonra Ak Parti Ereğli İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek partililerle sohbet etti.

FOTOĞRAFLI