Eyyüp BURUN/GAZİANTEP, () - Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Hüseyin Çelik, bazılarının hizmet siyaseti bazılarının ise çamur siyaseti yaptığını ifade etti. Muhalefeti de eleştiren Çelik, "17 Aralık operasyonu olmasaydı Kılıçdaroğlu meydanlarda ne konuşacaktı?" dedi.
Seçim bölgesi Şanlıurfa'da temaslarını sürdüren Hüseyin Çelik, Ak Partili Şahinbey Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Kozluca Mahallesi'ndeki Şehitler Caddesi'nin açılışı törenine katıldı. Kuran okunmasıyla başlayan törende konuşan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede yapılamaz denilenleri yaptıklarını ve yaşam standartlarını yükselttiklerini söyledi.
HÜSEYİN ÇELİK: EN İYİ HAKEM HALKTIR
Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik ise törendeki konuşmasında muhalefeti eleştirdi. 1952'de merhum başbakan Adnan Menderes'in İstanbul'da Vatan Caddesi'ni genişletmek için çalıştığı zamanlarda CHP'nin 'buraya uçak mı inecek?' diyerek karşı çıktığını ifade eden Çelik şöyle konuştu:
"İşte CHP zihniyetinin ufku budur. 15 yıl üst üste Şahinbey'i CHP zihniyeti yönetti. Bakın, her yer çarpık yapılarla dolu. Bazı insanlar yüreklerini ortaya koyarlar, bazı insanlarda laf, iftira, dedikodu üretir ve çamur siyaseti yapar. Bakın şimdi bu 17 Aralık tezgahı olmasaydı, sorarım size Kılıçdaroğlu meydanlarda ne söyleyecekti? Bahçeli, 'ihanet içindesiniz, 'PKK', 'İmralı' diyecekti. Kılıçdaroğlu, ne diyecekti insanlara? Biz eserimizle konuşuyoruz, icraatlarımızla konuşuyoruz. Kim bize çamur atarsa atsın, kim ne kadar kötü tezgahlar içinde olursa olsun halkımız en iyi hakemdir. Sandık sizin önünüze 7 kere geldi 7'sinde de Ak Parti dediniz. 8'inci seferde de Ak Parti diyeceğinizden eminim." 
Yapılan konuşmaların ardından düzenlemesi yapılan caddenin açılış kurdelesi kesildi.

EB (HK/AK) (FOTOĞRAFLI)