MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde Ak Parti belediye başkan adayı Muhsin Eryılmaz ve ilçe yönetimi, CHP ilçe örgütünü ziyaret ederek başkan adayı Keramettin Yılmaz ile görüştü.

Sıcak bir ortamda geçen ilk görüşmenin ardından belediye başkan adayları dostluk mesajları verdi. CHP ilçe teşkilatında ve buradakilerle bir arada olmaktan memnunluk duyduğunu anlatan Ak Parti Fethiye Belediye Başkan adayı Muhsin Eryılmaz, CHP'nin ülkenin en köklü partisi olduğunu belirtti.

30 Mart'ta yapılacak seçimler öncesinde ülke genelinde olduğu gibi Fethiye'de de bir heyecan olduğunu hatırlatan Yılmaz, "İnşallah Fethiye'mizde huzur içerisinde, barış içerisinde, nezaket çerçevesinde güzel bir yarış olur. Ben bunu temenni ediyorum. Biz Fethiye'deki adaylar olarak ülke politikamıza da, Türkiye gündemine de bu şekilde yaklaşmak istiyoruz, amacımız budur. Fethiye halkı rahat olsun, huzurlu olsun, daha fazla güler yüzlü olsun istiyoruz. Hem Fethiye'nin hem de ülkemizin buna ihtiyacı var" dedi.

CHP Fethiye Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz da Ak Partili rakibinin nezaket ziyaretinden memnun olduğunu dile getirdi. 30 Mart yerel seçimlerinin bir yarış olduğunu fakat bu yarışın kardeşlik çerçevesinde yürüyeceğini anlatan Yılmaz, bu süreçte hiçbir partiye veya adaya saygısızlık yapmayacaklarını kaydetti. (FOTOĞRAFLI)