AK Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Mustafa Akdeniz, seçim çalışmalarına, Yakaköy ve Çaykenarı köylerinden başladı.
Ak Parti Korkuteli Belediye Başkan adayı Mustafa Akdeniz, İlçe Başkanı Hüseyin Karaceliloğlu ve beraberindekiler ilk olarak Çaykenarı Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada konuşan İlçe Başkanı Karaceliloğlu, "AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar Korkuteli'nde yapmış olduğu hizmetler ortada. İktidara gelir gelmez Türkiye'nin tüm sorunlarını ele alıp çözmeye başladık. 12 yıllık süreçte yaptığımız hizmetlere her gün bir yenisi daha eklenerek devam ediyor" dedi.
İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Ali İrban ise Büyükşehir Yasası hakkında vatandaşlara bilgi verdi. İrban, daha önce İl Özel İdaresi tarafından köylere verilen hizmetlerin yasayla birlikte ilçe belediye ve büyükşehir belediyesi tarafından verileceğini kaydetti. Belediye Başkan adayı Mustafa Akdeniz da 6 aday adayı içinde kendisinin belediye başkan adayı olarak seçildiğini söyledi. 7 yıl İlçe Başkanlığı yaptığını kaydeden Akdeniz, bu dönemde ilçeye kazandırdığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.
EN BÜYÜK SORUN İÇME SUYU
İlçe başkanlığı döneminde Korkuteli'nin tüm köylerini karış karış dolaştığını anlatan Akdeniz, "30 Mart'ta tüm halkımız hizmetle buluşacak. Bizde partizanlık yok. Aynı hizmeti oy veren de vermeyen de alacak. Korkuteli'nin en büyük sorunu içme suyudur. Şu andaki MHP'li belediye, iktidardan uzak. Hizmet vermeye gücü yetmiyor. Buraya hizmet yapmak boynumuzun borcudur" dedi. (FOTOĞRAFLI)