KAHRAMANMARAŞ Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Fatih Mehmet Erkoç'un kazandığının açıklanması halay ve havai fişeklerle kutlandı. Kesin olmayan sonuçlara göre Büyükşehir Belediye Başkanı olan Fatih Mehmet Erkoç, kendisini destekleyenlere teşekkür ederek gece gündüz hizmet için çalışacağını söyledi.
Yerel seçimlere büyükşehir belediyesi statüsünde giren Kahramanmaraş'ın AK Partili başkan adayı Fatih Mehmet Erkoç, oy tasnifinin başlamasının ardından sonuçları AK Parti İl Başkanlığı’nda takip etti. Oyların açıklanmasıyla rakiplerini geride bırakarak resmi olmayan sonuçlara göre seçini kazanan Erkoç için parti binası önünde taraftarları kutlama yaptı. Halay çeken ve sevgi gösterisinde bulunan kalabalığa seçim otobüsü üzerinden teşekkür eden Erkoç, şöyle konuştu:
"Sizler bizlere güven duydunuz, bizlerin yanında dimdik durdunuz. Allah’ın izniyle bu kardeşiniz bu güveniniz i boşa çıkarmayacaktır. Gecemizi gündüzümüze katacağız. Gece gündüz demeden sizler için Kahramanmaraş için çalışacağız.2
Partililer, Erkoç'un konuşmasının ardından oluşturdukları araç konvoyuyla şehir turu yaptı.

MY(HK/İD)OTOĞRAFLI)