Bünyamin YIL/ADANA, () - ADANA'da AK Parti teşkilatı, Cumhurbaşkanlığı seçimini Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanmasını nedeniyle partilere koliler dolusu lokum dağıttı.
Adana'da sandıktan Ekmeleddin İhsanoğlu galip çıksa da AK Partililer, gönül verdikleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanmasını kutladı. Erdoğan için bestelenmiş şarkıların çalındığı AK Parti Adana İl Başkanlığı'nda çoğunluğu kadın partililer, Erdoğan için tezahüratlar yapıp, liderlerinin posterli bayraklarını sallayarak sevinçlerini yansıttı. Kutlamalar devam ederken, il başkanlığına kolilerle lokum getirilip, dağıtıldı. Lokum almak için birbirleriyle yarışan partililer, müzik eşliğinde oynayıp, eğlendi.
AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Milletvekilleri Necdet Ünüvar ve Mehmet Şükrü Erdinç, partililerin sevinçlerine ortak oldu. İl Başkanı Fikret Yeni, 28 Mart yerel seçimlerine göre Adana'da oy oranlarını 10 puan arttırıp, yüzde 40'lar seviyesine yükselttiklerini belirtip, teşkilat üyelerine teşekkür etti.
Ramazan ayı olmasına rağmen seçim sürecinde Adana genelinde teşkilat üyelerinin fedakarca çalıştığını dile getiren Yeni, "Artık yeni bir Türkiye'nin sayfası açıldı. Sayın Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız olarak bu yeni Türkiye sayfasında, yapılması gerekenleri en iyi şekilde yapacaktır" diye konuştu.
FOTOĞRAF