KALKINMA Bakan Yardımcısıyken AK Parti'den Karabük Belediye Başkan adayı olan Mehmet Ceylan'a destek vermek için 6 bakan yardımcısı Karabük'e geldi.
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Hasan Murat Mercan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakan Yardımcısı Kutbettin Arzu, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, önce Karabük Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti. Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, Ak Parti Karabük Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan'a destek vermek için geldiklerini söyledi. Kafkas, "Tüm bakan yardımcısı arkadaşlarımızla birlikte gelmek istedik. Ancak maalesef bazı arkadaşlarımız yurt dışında olması, bazıları komisyonda çalışıyor olması nedeniyle gelemediler" dedi.
Bakan yardımcıları daha sonra Kardemir'e geçti. Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kardemir Yönetim Kurulu Başkanı Mutlullah Yolbulan, Kardemir Genel Müdürü Fadıl Demirel tarafından karşılanan bakan yardımcıları işçilerle birlikte öğle yemeği yiyerek onlarla sohbet etti. Burada konuşan Agah Kafkas, 30 Mart'ta Türkiye'nin istikrarının oylanacağını söyledi. Kafkas, "Yani Türkiye istikrarı mı oylayacak, dünyada layık olduğu yere emin adımlarla yürümeye devam mı edecek, yoksa Türkiye'yi rayında çıkartmaya mı çalışacak birileri. Bu tercih onun tercihidir. Onun için 'Uzun adam' dedikleri adam, adamlığın doruğudur bana göre. Sayın Başbakanımız adam gibi adamdır. Onun için ben herkesten ciddi destek bekliyorum. Kendileri için, yarınları için çocukları için" dedi.
Bakan yardımcıları daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne geçti. Agah Kafkas, burada da masanın üzerine çıkarak konuştu. Kafkas, "Başbakanımız bugüne kadar bu milletin başını hiç önüne eğdirmedi. Mahcup olacak hiçbir iş yapmadı. Onun için bize düşen ona sahip çıkmaktır, onunla beraber yürümektir" dedi.