Son günlerde paralel yapıya yapılan operasyonlarda polislerin göz altına alınmasını kelepçelenmesini üzülerek izliyoruz. Peki bu olayların arka yüzünde ne mevcut?
Uzun bir süredir hükümetle ters düşen cemaat ve paralel yapı neler yapmak istiyordu ve ne olduda öküz öldü ortaklık bozuldu. 1980 'lerden bu yana devletin üst noktalarına yerleşen paralel yapı ülkeyi tamamen ele geçirme hayalinemi ulaşamadı? Mit' i ele geçirememiş olmanın vermiş oldugu kin ve nefretmiydi bu? Bu olaylar başlamadan önce tahmini 2 yıl önce bir dostuma şunu söyledim; paralel yapı Başbakan Erdoğan' ı indirip kendi başbakanlarını başa getirip Mit Müsteşarlığı 'nada kendi adamlarını atayacaklar demiştim ve bu iddiama arkadaşım çok şaşırmıştı.
Paralelin karşısında tek güç MİT kalmıştı ve bu gün bunu daha iyi algılamaktayız. Bu ülke Hakan Fidana ve görev arkadaşlarına çok şey borçlu. Onlar olmasa bu ülke cia ve mossada teslim edilecekti. Şimdi iğneyi kendimize çuvaldızını başkasına batıralım, Alttaki Linkte yani videoda bu ülkenin resmi istihbaratçılarına yapılan alçakça namussuzca saldırı ve davranışların bir bölümünü lütfen izleyelim. Videonun Sansürlenmiş bölümleri mit personeline yapılan hakaret ve namussuzca yapılan davranışlarla dolu..
Emirle Mit mensuplarına bunu yapanlara soruyorum ; bu adamlar PKK 'lımı? vatan hainimi ? yerlerde süründürüp onlarca askerle çullanıp yere yatırıp tepesine bindiniz?
Bu oyunu oynayan alçaklara soruyorum ;
 vicdanınız rahatmı? Türkmen kardeşlerimize giden yardımlara engel olmakla kaç masum Canın ölmesine yardımcı oldunuz? basından takip ettiğimiz kadarıyla cemaatle bağlantılı oldugu tespit edilen polisler kelepçelenmiş diye milleti galyana getiren bu illegal oluşum kendine hiç şu soruyu sordumu polisler polisliğiyle yerlere yatırılmadan küfürler edilmeden usüle ve yasaya uygun bir şekilde gözaltına alındılar .. onlara ne terörist nede başka türlü muamelelerde bulunuldu. ve şimdi mağdur edebiyatı yapıp haram yemedik'haram yiyen başbakan da olsa bakanda olsa en alçak ve namussuz adamdır diyip ahkam kesmek sizin neyinize ? .peki soruyorum yıllarca illegal bi şekilde bu devletin erkanını dinlediniz izlediniz peki neden Aralık ayını beklediniz? bir açıklayın bana bir Müslüman olarak insanların mahremler' ini dünyaya ifşa etmemin islamda yerini söyleyin?
Bana kendi ülkenin gizli bilgilerini şahsi menfaate kullanmayı bu ülkenin bilgiler 'ini yabancı ülkelere göndermenin karşılığını da söyleyin!
Ben söyleyim bu gerçek bir O.Ç' luğu aynı zamanda vatan' a ihanet şerefsizlik namussuzluk ve ......, dır. ve yine siz hiç bir suçu günahı olmayan bir çok insanı dinlediniz, ülkeyi canından kanından ailesinden herşeyden çok seven beni dahil dinlediniz ve alakam olmayan kişilerle kurumlarla bağdaştırmaya çalıştınız. sırf internet ortamında Mit' i desteklediğimiz için yani bu devletin resmi ve şerefli kurum mensuplarını desteklememiz neredeyse benim hayatıma maal olacaktı!
Peki hayatında haram yememiş, vatanına aşık ankara emniyet müdürü Orhan Özdemir'e yapılan alçakça oyun ne olacak?
Hastaneden ambulansla alınıp ceza evine attıran siz degilmiydiniz?.
Sorarım beyler! inançlarına bağlı vatansever Orhan Özdemir'in ailesi yokmuydu?
Adamı elinizdeki güçle alçakça ceza evine attınız!. ya suçu olmayan askerler gazeteciler onların aileleri yokmuydu ?şimdi kusura bakmayın ama devletime beddua edilirken bu ülkenin Başbakanı Mit müsteşarı ve binlerce insan dinlenirken, ülke buhrana sokulup cia ye teslim edilmek istenirken.. kusura bakmayın ama şahsım son operasyonlarda tutuklananlara üzülmüyor.. bu tutuklamalarda sadece cemaat tabanlı emirlere masumane bir şekilde uyanlara üzülürüm...sırf Mit mensuplarını rezil edip küçük düşürmek için Adanadaki tır operasyonunu videoya alıp bunu İnternet'e servis etmek nasıl bir alçaklıktır..! ajans haberin ele geçirdiği bu video için ajans haberin sahibi arkadaşımı aradım nasıl eline geçti bu görüntü dedim cevaben ; abi arabama cd bırakılmış dedi!!
işte siz Bu kadar alçakça oynayın. Bu ülke bizim !.sizede yazık! Açın İslam kitaplarını hiç bir Allah dostunun kendi ülkesine bedduası varmı bakın bir bakın Allah aşkına..hiç bir Allah dostu kendi ülkesine bu oyunları oynamışmı? .ama duur islamın deccalları yapar bunu! bugün dinimize ve peygamberimize hakaret edenleri haçca gidecek bir insana Araplar'a paranı yedirme diyenler 'i destekleyerek islama katkıdamı bulunduğunumu sanıyorsunuz?
Bugün ışıd terör örgütüne katılıp islama hizmet ettigini zanneden ve masum insanları katleden zavallı mahluklardan farkınız yok!. metro holding yönetim kurulu başkanını yıllarca sömürüp işinize gelmeyince türlü türlü oyunlarla ceza evine attırıp adamı bitirmeyecekmiydiniz?. Sayın Galip Öztürk' ün ailesi sevdikleri yokmuydu? Herzaman Ayyıldız Tim' in söylediği gibi
Efendiler ! Keser döner sap döner...bunu artık iyice kafanıza sokun yeri geldiginde 70 milyonun hepsi hepimiz MİT hepimiz Hakan Fidanız sözünü beyninize kazıyıverir.