Yaklaşık 15 haftalık olduğu belirtilen bebeğini geçtiğimiz sabah rahatsızlandıktan sonra kaybeden ünlü sunucu bugün ilk defa ekran başına geçti. Fox Tv'de yayınlanan Esra Erol'la Evlen Benimle programını sunan sunucu zor anlar yaşadı. İşte Esra Erol'un bebeği sonrası ilk canlı yayını ayrıntıları ve detayları.

Türkiye'nin en çok izlenen kadın sunucularından olan Esra Erol ikinci bebeğini kaybetmişti geçtiğimiz günlerde.

Bebeğinin ölümü ile şok yaşayan güzel sunucu bugün tekrar program sunmaya başladı ancak oldukça duygusal anlar yaşandı.

Cuma günü geçirdiği ani rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan Esra Erol, 15 haftalık bebeğini kaybetmişti. Bir kız bebek annesi olmaya hazırlanırken sarsılan ünlü sunucu bugün ekrana ağlayarak döndü. Esra Erol programının bu kez açılışını şarkılı türkülü yapmadı. Daha öncekilerin aksine sadece jenerikle yayına başladı.

Bir anda ağlamaya başladı.

Ağlayarak konuşan Esra Erol, bebeğini kaybetmesinin acısını "Rabbim bazı şeyleri nasip etseydi gerçekleşirdi. Allah hayırlı daha güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin" dedi. Gözleri dolan ve sesi boğuklaşan Esra Erol, hamileliğinin sona ermesinin kendisini çok sarstığını şöyle anlattı;

"Böylesi çok zor. Benim acım onlarca büyük acının yanında hiçbir şey kalır. Bunun çözümü sadece bende. Rabbimle benim aramdaki ilişkide. Bir an önce normala dönmek istedim. Üzüntülü olaylarda insanların sizi sarıp sarmalaması daha farklı. Güçlü müyüm değil miyim bilmiyorum ama güçlü olmak rolse güçlü olma rolu bana yakışan. Hemen normale döneceğiz..

Düşük yapma nedeni topuklu ayakkabılar iddiası

4 aylık bebeğini kaybeden ünlü sunucunun programda topuklu giydiği için böyle bir sonuçla karşılaştığı iddiaları çıktı. Esra Erol bu iddiaya isyan etti ve şunları söyledi;

"Topuklu giydi o yüzden oldu diyen var. Ben ilk bebeğimde Kapadokya'da balonlara binmiş biriyim. Rabbim öyle nasip etmişse gideceği varsa gider. Onu tutmamın imkanı yoktu. Belki ben çok isteğim için..."

Son cümleden sonra Esra Erol yine gözleri dolu dolu olunca arkasını döndü ve sakinleşmeye çalıştı. Ünlü sunucu, "Allah dermansız dert vermesin. Allah hep hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin" diyerek konuyu kapattı.

Bebeğini kaybettikten sonra ilk mesajında ne yazmıştı ?

FOX TV’de evlilik programı hazırlayan Esra Erol, bebeğinin karnında yaşamını yitirmesinden sonra twitter ve Instagram sayfasından açıklama yaptı. Erol, “Allah’ın yarattığı kadere teslimim ben. Bilirim imtihandır. Tevekkül ettim. Veren de o alanda... Rabbim kimselere daha büyük acılar yaşatmasın. Mesajlarıyla acımı paylaşan herkesten Allah razı olsun. Sonsuz teşekkür ederim. İyi olduğumu bilin. Allah’a emanet olun” diyerek duygusal bir mesaj yazdı. Erol’a kısa sürede iki bine yakın geçmiş olsun mesajı gönderildi.