THY'nin izleyenleri duygulandıran ve köy sahnesi çekimlerinin Antalya Korkuteli İmecik köyünde gerçekleştiği öğrenilen reklamda oyunculuklarıyla izleyenleri duygulandıran Elvan Büyükkursak, Oğuzhan Yavuz, Nihat Küçükkursak ve Kerim Ardıç'a VATAN ulaştı.
İlgiden memnun olduklarını belirten minik yıldızlardan gelen uçağa selam vermesiyle ünlenen Kerim Ardıç, ''Hayalim pilot olmak'' dedi.

Ödüllü yönetmen çekti
Yönetmen koltuğuna ise daha önce Cem Yılmaz ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi ünlülerin oynadığı reklamlarda yönetmenlik yapan Bahadır Karataş oturdu. 25. Kristal Elma Ödüllerinde "En iyi Yönetmen" ödülü almasıyla tanınan Karataş'ın bu reklamı da ilgiyle izlendi. Reklamda oynayan 4 küçük çocukta oyunculuklarıyla izleyenleri hayran bıraktı.


İlgiden memnunlar
Reklamın köy sahnelerinin dağlık bir köy olan, yaşayanlarının da hayvancılıkla uğraştığı Antalya Korkuteli İmecik Köyü'nde çekilen reklamın diğer sahneleri ise Antalya merkez ve Iğdır Havalimanı'nda çekildi. Yaklaşık 1 ay önce çekimlerine başlanılan reklam filmindeki minik oyuncular da İmecik Köyü'nden seçildi. Birkaç deneme çekiminin ardından reklamda oynamasına karar verilen ilkokul öğrencileri Elvan Büyükkursak, Oğuzhan Yavuz, Nihat Küçükkursak ve Kerim Ardıç reklamda muhteşem bir performans sergileyerek izleyenlerin gönlünde taht kurdu. Çekimlerde çok eğlendiklerini belirten minik yıldızlar ilgiden memnun.