Haber spikeri Caner Karaer trafik kazası geçirdi
Akit TV ana haber spikeri Caner Karaer Sarıyer'de trafik kazası geçirdi. Ameliyatı başarılı şekilde geçtiği belirtilen Karaer'in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilecek.

Haber spikeri Caner Karaer trafik kazası geçirdi
 
Akit TV ana haber spikeri Caner Karaer, Sarıyer’de geçirdiği trafik kazasında ölümden döndü. Yolda yürürken otobüs çarpan Caner Karaer, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alındı. Karaer'in kafatasında çatlak ve vücudunda kırıklar olduğu öğrenildi.
Ameliyatı başarılı şekilde geçtiği belirtilen Karaer'in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam edilecek.

Caner Karaer mesleğe CNN Türk'te spor haberlerini sunarak başladı. Daha sonra Ali Kırca ekibinde atv'ye geçerek Kahvaltı Haberleri ve Gün Ortası Haberleri'ni sundu. Daha sonra Show TV'ye geçerek Burçin Şimşek'le birlikte Sabah Haberleri ve Gül Akman'la birlikte 60 Dakika programını sundu. Ardından Skytürk 360'ta Bu Sabah'ı sunan Karaer son olarak Akit TV ana haber spikerliğini yapıyordu.
YAKINLARI HASTANEYE AKIN ETTİ
Caner Karaer'in eniştesi olduğunu ifade eden Mesut Okutan, "İç kanama nedeniyle ameliyata alınmış hemen. Ameliyat sırasında kanama temizlenmiş. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar mevcutmuş. Şu anda tedbir amaçlı olarak yoğun bakımda tutuluyor. 15 dakika sonra tomografisinin çekileceğini söylediler" şeklinde konuştu.
Haber spikeri Karaer'e çarptığı iddia edilen otobüs şoförü ise ifadesi alınmak üzere Polis Merkezi'ne götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.