Simge Fıstıkoğlu arkasında yastık unuttu

Simge Fıstıkoğlu'nun canlı yayındaki dalgınlığı güldürdü. Fıstıkoğlu'nun arkasında bir yastıkla anons yapması ekran başındakileri şaşırttı.

Show TV ekranlarında yayınlanan 'Yeni Bir Gün' programının sunucusu Simge Fıstıkoğlu, ilginç bir canlı yayın kazası yaşadı. Mikrofona yapışan yastığı fark edemeyen sunucu, sosyal medyadan gelen uyarılar üzerine dalgınlığının farkına varabildi.

HABERTÜRK'TEN SHOW TV'YE GEÇTİ

Habertürk'ten Show Tv'ye transfer olan Simge Fıstıkoğlu'nun başına canlı yayında çok ilginç bir olay geldi. Fıstıkoğlu'nun mikrofonuna takılan yastık ekranlarda eşine az rastlanır bir görüntü oluşmasına neden oldu.

"BİZİM SEYİRCİMİZ DİKKATLİDİR"

Twitter'daki takipçilerinin uyarısı ile dalgınlığının farkına varan Simge Fıstıkoğlu televizyon tarihine geçecek dalgınlıklığı "Yeni Bir Gün seyircisi çok dikkatlidir. Koltukta kalması gereken yastık benim arkamdaki mikrofona takılmış. Komik bir görüntü ortaya çıkmış. O ne orada diye soran seyircilerimiz olmuş bizi uyaran seyircilerimize teşekkür ederim. Bizim seyircilerimiz işte böyle dikkatlidir" sözleriyle açıkladı.