Survivor adasından bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı ünlüler takımından SMS oy sıralaması sonuçlarına göre çıkacak. 8 Mayıs 2016 Survivor dokunulmazlık oyununu yine ünlüler takımı kaybedince ada konseyi onlar için toplandı. Peki kimlerin adı yazıldı kim elenecek?

Survivor son bölümünde nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu vardı. Ünlüler takımı 3-0 gibi başlangıçta fark attıkları dokunulmazlığı gönüllüler takımına kaptırdılar. İkinci kez dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı için ada konseyi bir kez daha toplandı.

SURVİVOR KİM ELENECEK 8 MAYIS 2016 ADA KONSEYİ

Survivor ünlüler takımı dokunulmazlığı kaybedince birbirlerine girdiler. Adada Atakan , Nagihan Karadere adının yazılması için Yattara ile pazarlık yapmak istedi. Ancak Yattara bireysel hareket edeceğini belirterek bu kapıyı kapattı.

ADA KONSEYİNDE KİMİN ADI YAZILDI?

Survivor ada konseyinde Avatar Atakan'ın korktuğu oldu. Haftalardır Ezgi elenir kabusu yaşayan Atakan ada konseyinde kaçınılmaz sonla yüzleşti. Semih Öztürk, Nagihan Karadere ve Yunus Günçe beklendiği gibi Ezgi Avcı adını yazarak onu eleme potasına soktular. En çok merak edilen Yattara'nın kime oy vereceğiydi. Yattara Ezgi Avcı adını vererek 4 oyla onu potaya itenlerden oldu. Yattara bugüne kadar hep 'zayıf' gördüğü isimleri eleme adayı yaptı. Atakan'ın propagandasına rağmen bu kez de kuralını bozmadı.

survivor kim elendi atakan ve ezgi sevgili mi
Survivor adasında Atakan ile Ezgi arasında sevgili oldukları söylentisi çıktı. Atakan'ın takıntı halinde Ezgi'nin elenmemesi için verdiği çaba da bu dedikoduyu doğrular nitelikte oldu.

Geçen hafta da dokunulmazlık oyununu ünlüler takımı kaybetmiş ve Avatar Atakan'ın adı ada konseyinde yazılmıştı. Yatara da bireysel dokunulmazlığı kazanıp Yunus Günçe adını vermişti. Bu hafta belirlenen yeni isimle birlikte salı günü kim elendi sorusunun yanıtı için Survivor ünlüler SMS oylamasının sonuçlarına bakılacak. Survivor ünlüler SMS oy sıralamasında sonda olan isim elenecek.

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor son bölümde 8 Mayıs 2016 pazar akşamı dokunulmazlık oyunu vardı. Gönüllüler takımı sonradan açıldı ve ünlüler takımını elemeye yolladı.

SURVİVOR YUNUS GÜNÇE İLE YATTARA KAVGASI

Yunus Günçe ismini eleme tahtasına yazan Yattara'ya kin besliyor. Selamı sabahı kesen Yunus Günçe sürekli laf sokmaları ile de Yattara'yı çileden çıkardı.

survivor ünlüler sms oy sıralaması sonuçlarıPeki daha önceki SMS oylaması sonuçları ünlüler takımı için nasıl çıkmıştı kim hangi sırada yer almıştı. İşte şimdiye kadar yapılan ünlüler takımı SMS oy sıralaması sonuçları;

Survivor ünlüler SMS oy sıralaması sonuçları 12 Nisan 2016

1. Tuğba Özay
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Nagihan Karadere
6. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler oy sıralaması SMS sonuçları 5 Nisan 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3.Yattara
4.Yunus Günçe
5. Mehmet Özyay
6. Tuğba Özay
7.Yılmaz Morgül (elendi)

Survivor ünlüler oy sıralaması 22 Mart 2016 SMS sonuçları

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet Özyay

Survivor ünlüler SMS sıralaması sonuçları 16 Mart 2016

1. Avatar Atakan
2. Ezgi Avcı
3. İbrahim Yattara
4. Eda Akkaya
5. Nagihan Karadere
6. Yılmaz Morgül
7.Yunus Günçe
8. Mehmet Özyay

(Seda Tetik sakatlığı dolayısıyla elendi)

survivor ünlüler sms oy sıralaması sonuçları