Survivor All Star yarışmasında adaya ilk veda isim ciddi bir taktiksel strateji ile Duygu Çetinkaya oldu. Duygu Çetinkaya şok üstüne yaşadı. Takım arkadaşları hakkında olay itiraflarda bulundu.

Halk oylamasıyla birinci seçilen Turabi Çamkıran Duygu Çetinkaya'nın karşısına öyle bir isim karşısına çıkardı ki Duygu Çetinkaya şok oldu. Turabi Çamkıran, Hilmicem İntepe deyince Duygu'nun karşısına oldukça zorlu bir rakip çıkarmış oldu. Turabi ve Hilmicem'in riskli planları Duygu'nun elenmesiyle tutmuş oldu.

Duygu Çetinkaya Survivor eleme sonrasında olay açıklamalar yaptı:

ADADAKİ 3 BAŞTAN BİRİYDİM

Bence adada ki üç baştan biriydim. Hilmicem, Turabi ve ben sonra da Hasan geliyordu. Benim adım hazır 6 kez yazılmışken Duygu'yu yollayalım dediler. Tabi bunda sakatlığımın, yarışamamında büyük payı var.

ekran-resmi-2015-03-04-11.59.41.png

HİLMİCEM İYİ NİYETLİ DEĞİL

Daha önceki Survivor yarışmasında Hilmicem ile bir kez tartışmamız olmuştu orda da beni yalancı çıkarmaya çalışmıştı. Ben orda bile Hilmicem'i affetmiştim. Bence yarım kalan işini bitirdi. Çok üzüldüm. Ben Hilmicem’i her zaman ‘kardeşim’ ‘aslanım’ hitaplarıyla çağırmışımdır ancak bu son yaptığından sonra Hilmicem’in iyi niyetli biri olduğuna asla inanmıyorum…

HİLMİCEM VE TURABİ YIKILMAZ

Turabi ve Hilmicem’in şu an adada kurmuş oldukları strateji kolay kolay yıkılacak gibi gözükmüyor…

HİÇBİR PİŞMANLIĞIM YOK

Hiç bir pişmanlığım yok ancak sakatlığım beni cidden mahvetti…Beni ya hemen eleyeceklerdi yada…