Yayınlandığı ilk sezondan bu yana Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yarışması olan ve bu yıl on birincisi düzenlenen Acun Ilıcalı'nın sıra dışı yarışma programı "Survıvor 2017" izleyici ile buluşurken, Google tarafından açıklanan verilere göre internette en fazla aranan bu sezonki yarışmacıların listesi de belli oldu.
ZİRVEDE İLHAN MANSIZ VAR
Listeye göre Google'da en çok aranan yarışmacı 'Ünlüler' takımından İlhan Mansız olurken, eski milli futbolcuyu 'Çocuklar Duymasın' dizisinden "Havuç" olarak tanıdığımız oyuncu Furkan Kızılay takip etti.
YILBAŞINDAN BU YANA 972 HABER ÇIKTI
En çok aranan üçüncü yarışmacı ise 'Gönüllüler' takımında yer alan Eser West oldu. Medyada da en çok İlhan Mansız var. Medya Takip Ajansı Interpress'in "Survıvor 2017" yarışmasına katılan yarışmacıların medyada çıkan haberleri ile ilgili araştırmasına göre; Ünlüler takımından İlhan Mansız hakkında yılbaşından bu yana televizyon, yazılı basın ve internette toplam 972 haber çıktığı belirlendi.
ESER WETS DE LİSTEDE
Yine aynı takımda yarışmacı olan Furkan Kızılay ile ilgili 868 haber yer alırken, Gönüllüler takımından Eser West ile alakalı ise medyaya 842 haber yansıdığı belirlendi.
DİĞER İSİMLER
İnternette en çok aranan diğer "Survıvor 2017" yarışmacıları ise sırasıyla şarkıcı Tarık Mengüç, milli atlet Sema Apak, milli boksör Adem Kılıççı, sunucu Berna Öztürk, Gönüllüler takımından Ogeday Girişken, oyuncu Seda Demir, milli koşucu Pınar Saka ve rekortmen dalışçı Şahika Ercümen olarak belirlendi.