7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde kanallarını, gazetelerini terör örgütlerine açan Aydın Doğan'ın terör propagandası yaptığı RTÜK tarafından da tescillendi. 

TEKRARI HALİNDE KANALIN LİSANSI İPTAL EDİLEBİLİR

RTÜK, yayının "Terörü övemez ve teşvik edemez, terör örgütlerini güçlü veya haklı gösteremez, terör örgütlerinin korkutucu ve yıldırıcı özelliklerini yansıtıcı nitelikte olamaz. Terör eylemini, faillerini ve mağdurlarını terörün amaçlarına hizmet eder şekilde sunamaz" maddesini ihlal ettiği gerekçesiyle CNN Türk'e yaklaşık 700 bin TL para cezası verdi. Tekrarı halinde kanalın lisansının iptali gündeme gelecek.

RTÜK'ün bu cezasının ardından Aydın Doğan'ın askerimizi ve polisimizi alçakça şehit eden terör örgütü PKK propagandası yaptığı tescillenmiş oldu...

FETÖ-PKK-AYDIN DOĞAN İŞBİRLİĞİ

7 Haziran ve 1 Kasım seçimleri öncesinde birleşen FETÖ-PKK-Aydın Doğan ittifakı topyekün bir şekilde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırıyordu. Büyüyen Türkiye'yi hazmedemeyen Doğan ve Doğan görünümlü medya kanalları, gazeteleri ve internet siteleri üzerinden ahlaksız bir işbirliğine girmiş ve Türkiye'ye karşı terör örgütleriyle işbirliği yapmıştı.

Aydın Doğan'ın bünyesinde barındırdığı Bülent Mumay ve Eyüp Can üzerinden Fetullahçı Terör Örgütü'yle işbirliği yapan Doğan medyası FETÖ'nün hain planlarını görmezden gelirken aynı operasyonel manşetlerle yayına çıkıyolardı.

Terör örgütü PKK'ya silah ve erzak götüren HDP'li vekillere karşı üç maymunu oynayan Aydın Doğan medyası terör örgütünün açıklamalarını manşetine taşıyordu. Son olarak açık açık PKK'yı öven Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi'nin sözlerini dakikalarca Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programına RTÜK tarafından ceza kesildi. RTÜK, CNN Türk'e yaklaşık 700 bin TL para cezası verdi. Tekrarı halinde kanalın lisansının iptali gündeme gelecek. Ceza MHP'li iki üyenin desteği ile çıktı.