Survivor'ın yeni sezonunda Nihat Doğan'ın kadrodan çıkartılmasıyla oluşan boşluğun "Survivor Taner" olarak bilinen ve yarışmanın en ilginç karakterlerinden olan Taner Tolga Tarlacı ile doldurulduğu iddia edildi. 

Özgecan Aslan cinayeti sonrası attığı tweet ile büyük tepki çeken Nihat Doğan, Acun'un kararı ile yarışma dışında bırakılmıştı. Nihat Doğan'ın yerine gündeme gelen isim ise yok artık dedirtti.

SOSYAL MEDYAYI SALLAYAN İDDİA!

Doğan'ın yerine kimin yarışmaya katılacağı merak edilirken daha önce Acun ile mahkemelik olan Survivor Taner, Facebook sayfasından yaptığı açıklamada yarışmanın yeni sezonunda kadroya alındığını iddia etti. Yarışmaya katılmak üzere Dominik Cumhuriyet'ine uçmak için İstanbul'a doğru yola çıktığını söyleyen Taner, yol boyunca video ve fotoğraf paylaştı. Taner'in iddiası sosyal medyada büyük merak konusu olurken, Acun cephesinden resmi açıklama bekleniyor.

ACUN'LA DAVALIK OLMUŞLARDI

Survivor Yarışması’nın ikinci sezonunda yarışan Taner Tolga Tarlacı ile Acun Ilıcalı davalık olmuş, mahkeme Acun'u tehdit ettiği gerekçesiyle Taner'e 5 ay hapis cezası vermiş ancak ceza 5 yıl süreyle ertelenmişti. 

Asistanına attığı SMS’lerle  Acun Ilıcalı’yı tehdit ederek 100 bin TL isteyen Survivor’un yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı 5 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu yapığı yarışma programı Survivor’a katılan Taner Tolga Tarlacı, yarışmadan 100 bin TL alamadığını öne sürerek Acun Ilıcalı’nın asistanı Fahri Gökhan Özdemir’e tehdit içerikli SMS’ler atmıştı.