Mafya Şakası Meral Kaplan ve Seçkin Piriler'i Hüngür Hüngür Ağlattı
Demet Akbağ'ın düzenlediği Demet Akbağ ile Çok Aramızda programında bu haftanın konukları arasında Meral Kaplan ve Seçkin Piriler vardı. Mafya kılığındaki kişiler, Meral Kaplan ve Seçkin Piriler'in rol aldığı filmin tanıtım toplantısını basarak, filmin yapımcısını rol gereği vurdu. Korku dolu anlara şahit olan ikili hüngür hüngür ağladı.
KORKU DOLU DAKİKALAR
Senaryo gereği Meral Kaplan ve Seçkin Piriler, rol aldıkları filmin basın toplantısına davet edildi. Heyecanları yüzlerinden okunan iki güzel oyuncunun bütün hevesi sözde mafyanın ortaya çıkmasıyla kursaklarında kaldı. Gerilim dolu dakikalar Demet Akbağ'ın ortaya çıkması ile son buldu.
MERAL'İN CESARETİ DİKKAT ÇEKTİ: ÖLÜRSEM BUNLARDANDIR ECELİM
Şakaya fazlasıyla inanan ve olay anını dehşete düşmüş halde izleyen ikilide Meral Kaplan'ın sergilediği cesaret dikkat çekti. Önce mafyanın karşısına tek başına çıkmayı ve onları ikna etmeyi önerdi. Daha sonra mafyaya "Ölürsem bunlardandır ecelim, banane" diyerek dikbaşlılığını ortaya koydu.
Pazar günü yayınlanan Demet Akbağ ile Çok Aramızda 8. bölümü reyting sıralamasında AB'de 8, Total'de 11. oldu. 8. bölümde diğer şakalanan isimler arasında Serder Ortaç, Emel Müftüoğlu ve Linet vardı.