Diyarbakır'da bugün bir ilkokula PKK'lılar tarafından atılan bomba, karne alacak öğrencilerin heyecanını söndürdü.

Bugüne kadar yayımladığı yanlı karikatürler sebebiyle büyük tepki çeken Leman dergisi iyice çirkinleşti. Dergi de PKK'nın son günlerde gerçekleştirmeye çalıştığı büyük algı kampanyasının parçası oldu. PKK yandaşlarının okul ve hastanelere gerçekleştirdiği saldırıları görmezden gelen Leman çizerleri karikatürleriyle Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütü PKK'ya karşı canı pahasına mücadele eden güvenlik güçlerini hedef aldı.

PKK'nın okula bomba atmasını çizen bazı terör sevici karikatüristler, mizah peşinde koşarken askeri, polisi katliamcı gibi gösterdi.

Sayfalarında sürekli Türkiye'nin milli ve manevi değerlerini hedef alan çizimlere yer veren Leman, bu kez çizmeyi iyice aştı. Bünyesinde PKK sempatizanlarını bile çalıştıran dergi Doğu'da canını ortaya koyarak ülkenin bütünlüğünü ve milletin huzurunu sağlamak için gece gündüz çalışan fedakar güvenlik güçlerini adeta sırtından hançerledi. Söz konusu dergi yayınladığı bir karikatürle asker ve polislerin okullara saldırdığı imajını oluşturmaya çalıştı ve terör yandaşlarını sevindirecek çirkin bir algı kampanyasının parçası oldu.

İşte tüm kamuoyunun ateş püskürdüğü o karikatür: