Kurtlar Vadisi Dizisinde Kriz Yaşanıyor
Ekranın fenomen dizisi 'Kurtlar Vadisi'nin sezon finali henüz yapılmadan yeni yayın döneminde yine Kanal D'de ekrana geleceği gündeme gelmişti. Ancak bu konuyla ilgili ciddi bir krizin olduğu ortaya çıktı. Gelen son bilgilere göre kanal ile Pana Film anlaşma yapamadı.
HEM PARASAL HEM DE GÜN SORUNU
İddiaya göre krizin sebebi hem parasal ve hem de gün sorunu. Reytingler eskisi kadar yüksek olmadığı için karşılıklı talep edilen ücretler iki tarafı da memnun etmedi.
HALİT ERGENÇ DİZİSİNİ PERŞEMBEYE ALDIRMAK İSTİYOR
İkinci büyük sorun ise Kanal D'nin Halit Ergenç'in 1918 döneni anlatan 'Vatan Haini' dizisini perşembe gününe almak istemesi. 'Kurtlar Vadisi' 13 yıldır "aynı gün aynı saat" sloganıyla yayında olduğu için Pana Film gün değişikliğine yanaşmıyor.

KANAL DEĞİŞTİREBİLİR
Bu krizler aşılamadığı için de 'Kurtlar Vadisi'nin B planı yine kanal değiştirmek olabilir. Dizinin eski kanalı Atv'ye geçmesine ise sektör imkansız gözüyle bakıyor. Bunun nedeni ise Atv'de 'Kurtlar Vadisi'nin Polat Alemdar'ı Necati Şaşmaz'ın kanlı bıçaklı olduğu kardeşiRaci Şaşmaz'ın 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin olması.
MERAKLA BEKLENİYOR
Pana Film yeni bir kanalla mı anlaşacak yoksa Kanal D'nin şartlarını mı kabul edecek merak konusu.