Kısmetse Olur'dan bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı veren final gecesi Ankara patlaması sebebiyle yayından kaldırıldı. Kısmetse Olur yerine ekrana Arka Sokaklar dizisi geldi. Kısmetse Olur'dan bu hafta elenen isim ise çoktan sızdı. Kısmetse Olur evinden bu hafta elenen isim Adnan Kızıltaş'a talipli olarak gelen Betülay Coşkun olacak.

Kısmetse Olur'da haftanın birincilerinde de sürpriz var. Haftalardır birinci olan Adnan Kızıltaş, Ceyda Kırıcı ile olan ilişkisini bitirmeye niyet edince tahtını kaybetti.

KISMETSE OLUR KİM ELENDİ SIZDI FİNAL ERTELENDİ

Kısmetse Olur 13 Mart eleme gecesi bu hafta Ankaar'daki terör saldırısı sebebiyle ertelendi. Kanal D ekranlarına Kısmetse Olur elemesi yerine Arka Sokaklar dizisi verildi.

Kısmetse Olur evinden bu hafta elenen isim ise çoktan sosyal medyaya düştü bile. Sızan bilgilere göre Kısmetse Olur evinden bu hafta elenen Betülay Coşkun oldu.

KISMETSE OLUR DOKUNULMAZLIĞI VE BİRİNCİLER

Bu hafta kızlardan Nur Erkoç birinci olurken damatlar evinden ise Batuhan birinci. Ödül yemeğine Nur Erkoç, Meptap ile Murat'ı, Batuhan ise Cansel ile Eser'i barışmaları için yolladı. Ancak her iki çiftte barışmadı.

Kısmetse Olur evinden sızan bilgilere göre Eser ve Cansel çifti pazartesi günü 'barışmış' olarak izleyicinin önüne çıkacaklar. O zamana kadar da çekişme devam ettirilecek.

KISMETSE OLUR SEDA AKGÜL EVLENDİ EŞİ AVRAM HABİB KİMDİR?

Kısmetse Olur evinde haftanın olayı gelin ve damat adayları yerine sunucu Seda Akgül'ün evlenmesi oldu.

Seda Akgül sevgilisi Avram Habib ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturup evlendi. Seda Akgül'ün düğünü de Kısmetse Olur evinde yapıldı.

Kısmetse Olur evindeki bu düğüne Seda Akgül'ün yeni kocası Avram Habib katılmadı.

KISMETSE OLUR'DAN ELENEN BETÜLAY COŞKUN KİMDİR?

Peki Kısmetse Olur evinden jet hızıyla elenen Betülay Coşkun kimdir kaç yaşında?

22 yaşında olduğunu belirten Betülay Coşkun; Adanalı ve İstanbul'da yaşıyor. Terazi burcu olan Betülay Coşkun, anaokulu öğretmenliği okuyor ve aynı zamanda stilistlik de yapıyor.

KISMETSE OLUR CEYDA KIRICI VE ADNAN KIZILTAŞ AŞKI BİTTİ Mİ?

Kısmetes Olur evinde Adnan Kızıltaş ile Ceyda Kırıcı arasında klip görüntülerinden çıkan ayrılık sürüyor.Adnan Kızıltaş kendisine yeni talipli gelince Ceyda Kırıcı ile olan ilişkisini tamamen bitirmek için hafta boyunca fazlasıyla zorladı. İşte o anlardan biri Ceyda ne dese evet diyor Adnan için bitirmek için her yerden saldırıyor;