Bu hafta ' kim elendi ' sorusunun yanıtını veren İşte Benim Stilim yarışması saat 22.45 'te TV8 ekranlarında başladı. Eleme gecesinin sonunda İşte Benim Stilim 'de jürinin önüne Tümay Tali ve Elçin Kayadibi çıktı. 
Peki jürinin oyları sonunda İşte Benim Stilim 'de bu hafta kim elendi? İşte elemede yaşananlar. 

İşte Benim Stilim eleme gecesinde konuk jüri üyesi Mahmut Tuncer oldu. Türküleriyle eleme gecesini renklendiren Mahmut Tuncer , Nur Yerlitaş'ı mest etti. İşte Benim Stilim'de bu hafta konsept dönem kıyafetleri oldu.


Konsept performansları sonunda eleme gecesinde jüriden en düşük oyu Ezgi Ünal ve Elçin Kayadibi aldı. Ezgi Ünal taçlı olduğu için Elçin Kayadibi elenmek üzere jürinin önüne çıkan isim oldu. İlk ismin belli olmasının ardından yarışmacılar bir arkadaşlarının isimlerini verdi. İşte Benim Stilim yarışmacılarının tamamının tercihi Tümay Tali oldu. 

İŞTE BENİM STİLİM JÜRİSİNİN OYLARI
Tümay Tali ile Elçin Kayadibi elenmek üzere jürinin önüne geldi. İşte Benim Stilim jürisinin oylarıyla bu hafta elenen isim kim oldu işte oylar;

Nur Yerlitaş Tümay Tali elensin dedi. 
Mahmut Tuncer Elçin Kayadibi'nin elenmesi için adını verdi. 
Kemal Doğulu 'severek gitsin diye Tümay Tali yazdım. Kalırsan bundan sonra benden sana zırnık yok' dedi. 
Uğurkan Erez ise Elçin Kayadibi elensin dedi. 
İvana Sert beraberlik sebebiyle elenecek ismi belirleyecek. İvana Sert 'Tarzlarınız aynı ama terbiyeniz farklı. Sadece bir sebep yüzünden Tümay'ın ismini yazmayacağım. Bizimle bunu öğreneceksin" dedi.


İşte Benim Stilim cuma gecesi son bölümde Tümay Tali bombası patladı. Yarışmacılar Tümay Tali ile ilgili aldıkları bilgileri aktarınca gurbetçi yarışması şoke oldu. İşte Benim Stilim'de yarışmacı Sima Şerafettinova yine ortalığı karıştırdı. Azerbaycanlı yarışmacı yarışmacılarla 'bağırma' üzerine kavga etti.