Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe ile HDP milletvekili Ferhat Encu arasındaTwitter'da sert bir tartışma yaşandı. HDP Şırnak Milletvekili Ferhat Encu, "TahirAdıyaman'ı vuranlar Ford Ranger'la kaçtı" haberini Twitter'dan paylaşarak "Beytüşşebap Kaymakamı Ak trolluğu bırakmış şimdi jitemci görevini üslenmiş" diye yazdı. Güntepe, Encu'ya verdiği cevapta, "Şimdiden söylüyorum! Fütursuzca iftira atan bunun gibi vekilleri kimse 1. Sınıf vekil diye bana savunmasın! Artık yeter" dedi.

"FERİŞTAHINIZ GELSE..."

Kadir Güntepe, kendisine iftira atıldığını belirterek, "Gerekirse şerefimle istifa ederim bunun gibi hayasızca iftira atan çapsız vekillere ve onu savunanlara zerre boyun eğmem. Sizin silah verdiğinizi Kürt çocuklarına, biz sahip çıkıyoruz. Sizin hendeğe, barikata gönderdiğiniz yavrularımızı devlet olarak bağrımıza basıyoruz" ifadelerini kullandı.

Güntepe, Encu'ya "Bana bak çapsız vekil! O mesajı tıpış tıpış sileceksin! Değil sen, feriştahınız gelse mücadelemden vazgeçmeyeceğim!" diyerek yanıt verdi."ENCU YANIT VERDİ"

Güntepe'nin tweet'ini alıntılayan Encu, "Telaşlanma Kaymakam efendi! Gerçekler er yada geç ortaya çıkma gibi bir kötü huyu var" diye yazdı. Tartışma sürerken Encu şu mesajları paylaştı: Senin kaymakamı olduğun ilçede bile %81 oy almışım. Saygı duyacaksın. Bu halkın iradesine karşı hadsizlik yapmayacaksın. Uzaktan kumanda edilen bir mülki amir -ki kendisi trolluğu ile meşhur- gelip bize posta koyacak ve bizde geri adım atacaz öyle mi? Yemezler