Beyaz Show canlı yayınında yapılan PKK propagandasının yankıları sürüyor.

Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe twitter hesabından, olaya tepki göstererek "Diyarbakır'da bir öğretmen Canlı Yayına bağlanıp PKK'nın yaktığı okulları görmezden gelerek devletini karalamış. Bir memur amirinden izin almaksızın canlı yayına bağlanamaz. Kendisine Maaş veren "devletimizi" canlı yayında karalayamaz. İstifa etmeli!" diye yazdı.
 
Paralel medyanın yayın organı olan Zaman Gazetesi'nin Danimarka muhabiri Hasan Cücük ise Güntepe'nin bu sözlerine "Bu kaymakam iyice coşmuş!  'Yalova kaymakamı', vali olur yakında #AyşeÖğretmenYalnızDeğildir" şeklinde seviyesiz bir yorumda bulundu.
 
Beytüşşebap Kaymakamı Kadir Güntepe'den bu hadsiz yoruma tokat gibi cevap geldi.
 
Güntepe, FETÖ muhabiri Hasan Cücük'e, "Gelecekte ne olacağımı Allah bilir ama Senin gibi Danimarka'dan yazıp devletine hainlik eden bir gazeteci olmam!" sözleriyle yanıt verdi.

KAYMAKAM GÜNTEPE: UTANIN
 
Güntepe daha sonra PKK propogandası destek verenlere tepki gösterdi, PKK'nın şehit ettiği öğretmenleri örnek göstererek 'utanın' dedi.


 
İşte o tweet'ler
 
- "#AyşeÖğretmenYalnızDeğildir diyen Zavallı zihniyet! Bakın bunlar PKK'nın şehit ettiği öğretmenlerimiz! Utanın!"
 
- "#AyşeÖğretmenYalnızDeğildir diyen "nankör" zihniyet! Ya PKK'nın yaktığı bu okullarda okuyan Sizin çocuğunuz olsaydı!"  
 
- #AyşeÖğretmenYalnızDeğildir deyip Devletin çocuk öldürdüğünü iddia eden zihniyet! İŞTE DEVLET!