10 Nisan İşte Benim Stilim yeni yarışmacıları ilk kim elendi sorusunun yanıtı için jüri önüne çıktı. İşte Benim Stilim 'in Azerbaycanlı yarışmacısı Sima Şerafettinova 16 bin liralık elbiseyle dikkat çekti. Duygu Barazi ise hayal kırıklığı yarattı. Peki İşte Benim Stilim jürisi kimi eledi? İşte Benim Stilim eleme gecesi saat 22.15'de başladı ve yeni günün ilk saatlerinde kim elendi sorusunun yanıtı ortaya çıktı.  

İŞTE BENİM STİLİM'DE BU HAFTA KİM ELENDİ?

İşte Benim Stilim üçüncü sezon ilk eleme gecesinde yeni yarışmacılardan biri elendi. İşte Benim Stilim'in 13 yarışmacı “Sahnenin Yıldızı ” konseptiyle jürinin önüne geldi. Eleme gecesinde koruma altına alınarak taç giyen Gülşah , Sinem ve Şilan 'ın adı verilemedi. İşte Benim Stilim jürisinden en düşük oyu alan iki yarışmacı vardı.  Sima Şerafettinova ile Neda Poursaeid eşit oranda en düşük oyu aldılar. Neda Poursaeid hafta içinde daha az yıldızı olduğu için İşte Benim Stilim jürisinin önüne çıktı. Neda Poursaeid yarışmaya katıldığı için işinden olduğunu açıkladı. Neda Poursaeid bir de en düşük oyu alıp jürinin önüne eleme için çıkınca ağladı. İşte Benim Stilim yarışmacıları ise Duygu Barazi 'nin adını elenmek üzere verdi. Bunun üzerine Neda Poursaeid ve Duygu Barazi jürinin önüne çıktı.  Neda Poursaeid mi Duygu Barazi mi kim elendi? İşte Benim Stilim jürisinin verdiği oylar şöyle oldu; Esra Erol ilk oyu verdi ve Duygu Barazi elensin dedi.  Nur Yerlitaş ise çok rüküş geldin diyerek Neda Poursaeid elensin dedi.  Uğurkan Erez Duygu Barazi elensin dedi.  İvana Sert ise Neda Poursaeid elensin deyince beraberlik oldu.  Son karar Kemal Doğulu 'nun oyuna kaldı. Kemal Doğulu Duygu Barazi elensin diyerek İşte Benim Stilim'e veda eden ismi belirledi. Bu hafta gerçek kürk giyerek jüriden tepki alan Duygu Barazi İşte Benim Stilim yarışmasından ilk elenen isim oldu.


İŞTE BENİM STİLİM'DE HAFTAYA DAMGA VURAN OLAYLAR

Yeni yarışmacılar içinde yer alan Azerbaycanlı Sima Şerafetinova bu haftanın konusu oldu. Yarışmacıların 'çakma barbi' adını taktığı Sima Şerafettinova Azerbaycan Best Model Of 2014 birincisi olarak yarışmada yer alıyordu. Boyunun 1.72 olduğunu söyleyen Sima'nın foyası stüdyoda metreyle ölçüm yapılınca ortaya çıktı. Sima gerçekte 1.65 boyunda çıkınca da bu nasıl Best Model Of birincisi olmuş dedirtti. İşte Sima Şerafettinova'nın boy skandalı;

DUYGU BARAZİ KÜRK KRİZİ

İşte Benim Stilim 'de bu hafta skandal yaratan isim ise Duygu Barazi oldu. Duygu Barazi yarışmaya gerçek kürs ile katılınca önce Öykü Serter'den tepki aldı. Öykü Serter yarışmacının gerçek kürk giymesine 'Sen güzel olacaksın diye bir hayvanın ölmesine hiç gerek yok. Sen burada nefes alabiliyorsan başka bir yerde bir hayvan ölmek zorunda değil. Hiç böyle bir hakkın yok" dedi.  ÖYKÜ SERTER SİNİRLENDİ Duygu Barazi durumu toparlamak için 'Ben de hayvanseverim' savunmasını yaptı. Ancak Öykü Serter 'Üzerindeki ile hayvanseverim diyebilme ihtimalin yok. Kendine hayvansever dememeni tercih ederim. Biz kesinlikle gerçek kürke burada karşıyız" karşılığın verdi. 

SİNEM UMAŞ KÜRKE AĞLADI

Sinem Umaş 'şu an senden nefret ettim" diyerek canlı hayvan derisinden yapılan kürkle yarışmaya katılan Duygu Barazi'ye tepki gösterdi. Sinem Umaş kürke baktıkça dayanamadı ve sonunda ağlamaya başladı.