Kanal D'nin en sevilen programlarından olan Kısmetse Olur sık sık gelin ve damat adaylarının kavgalarıyla gündeme geliyordu. Program ekibi bunun önüne geçebilmek ve ilişkileri rayına oturtmak için Kısmetse Olur evine ilişki uzmanı getirdi. Ancak tam tersi oldu, ilişkiler rayından çıktı.

Eve gelen İlişki Uzmanı Serpil hanım güzel ve alımlı bir bayan olduğu için damat adaylarının ilgisini çekti ve yeni gelin adayı sanıldı. Ancak durumun öyle olmadığı anlaşılınca kısa süreli bir şok yaşamış olsalar da Serpil hanıma ilgi göstermeye devam ettiler.


'SORUNLARINIZI YAZIN KONUŞALIM'


İlişki Uzmanı Serpil Hanım elinde getirdiği kutuyu sehpaya bırakarak "Buraya sorunlarınızı yazın, konuşalım, çözelim" dedi ve çıktı. Ardından kutu erkekler evinde büyük bir ilgi gördü. Mektuplar yazılmaya başlandı. Bunu gören gelin adayları kıskançlık krizine girdi.


'BENİM TEK SORUNUM GÖBEĞİM'


Özellikle Semih'in Serpil Hanım'a 'Benim ilişkim çok güzel tek sorunum göbeğim' demesinin üzerine Hazal çıldırdı ve Semih'e 'Göbeğinden rahatsız oluyorsan diyetisyene gidelim o diyetisyen değil, ilişki uzmanı' diyerek çıkıştı. Semih de bu çıkışa tepki gösterince Hazal ve Semih çifti tartışmaya başladı. 

İlişki uzmanı eve gelmeden önce araları gayet iyi olan çiftin ilişki uzmanının gelmesiyle araları bozuldu.