TRT1'deki 'İyi Fikir' programının sunuculuğunu üstlenen türkücü Züleyha, Türkiye'nin 2023 hedeflerine inancının tam olduğunu söyledi: Ne mutlu ki, son seçimde halkın içinden gelen kazandı, kibirle tepeden bakanlar kaybetti. O kadar çok kişi, onlar için dua etti ki...


Züleyha'nın bir bilinmeyen özelliği de seçimler sonrası ortaya çıktı. AK Parti'nin o coşkulu mitinglerinde çalınan parçaların kürtçe ve Arapça seslendirmelerini de Züleyha yapmış.

Günaydın'a röportaj veren başarılı sanatçı tam bir Erdoğan hayranı olduğunu söyledi.

İşte Züleyha'nın sorulara verdiği cevaplar;

CUMHURBAŞKANIMIZA HAYRANIM

 AK Parti'nin seçim şarkılarının etnik versiyonlarının birçoğunu da siz seslendirdiniz... 

Evet, AK Parti'nin şarkılarının Arapça ve Kürtçe versiyonlarını seslendirdim. 'Kiziroğlu', 'Selam', 'Bize Her Yer Türkiye', 'Söyle Var mısın?', 'Haydi Bismillah'... Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan hayranlığım çok büyük. Kendisi ve saygıdeğer eşiyle ilk karşılaşmamız Siirt'teki Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde olmuştu. Kendileri için 20 dakikalık, Kürtçe, Zazaca, Arapça şarkılardan oluşan mini bir dinleti ile karşılama programı yapmıştım. Ondan sonra da hep irtibatta olduk. Çözüm sürecine ben de gönülden inanmıştım. Her zaman mazlumların yanında olan bir lider Sayın Erdoğan... 14 yıllık süreçte, ne olursa olsun hiçbir şeyden geri adım atmadı. Türkiye birçok şeye Sayın Cumhurbaşkanımız sayesinde kavuştu. Alev Alatlı'nın deyimiyle, Sayın Erdoğan Türkiye'ye hendek atlattı. Zaten halkın oyuyla seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı olması ve partisinin bunca yıldan sonra hâlâ yüzde 50 oy alması da başarısının açık ispatı. 

 Bundan sonra neler olacak sizce? 

Cumhurbaşkanımız ve ekibinin 'Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır' sözüne ve Türkiye'nin 2023 hedeflerine can-ı gönülden inanıyorum. Bu seçimde o kadar çok insan dua etti ki onlara... Ne mutlu ki halkın içinden çıkanlar, halkın ruhunu gönüllerinde hissedenler kazandı. Halkı aşağılayanlar, 'Beyin yoksunu' diyenler, kibirle tepeden bakanlar kaybetti. Seçim gecesi o heyecanla AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı İffet Polat ile birlikte Erdoğan'ı ziyarete gittik. Sağolsun bizleri kabul etti. Gözlerindeki o inancı ve mutluluğu gördük. Biliyorum ki bundan sonra da Cumhurbaşkanımızın Türkiye'nin tüm renklerini, tüm değerlerini kucaklayan bir politikası olacak. Ve Cumhuriyetimizin 100'üncü yılında Türkiye, dünyanın lider ülkeleri arasındaki yerini alacak. Biz de, o var olduğu sürece bu davanın peşinden gidecek olan gençleriz.