Hakan Şükür'ün aldığı iki eve dair tüm fotoğrafları, kendi çalıştığı mimarlık ofisi aylardır internette paylaşıyor


Hakan Şükür, İstanbul'da sahibi olduğu iki konutla ilgili bilgilerin geçtiğimiz günlerde medyada yer almasına ateş püskürdü. Büyükçekmece'deki Tepekent Villaları'nda bulunan 2 milyon dolarlık villası ile Koru Florya Rezidans'ta yer alan süper lüks dairesinin adreslerinin deşifre edildiğini savunan Şükür, Twitter'da veryansın etti.

Eski futbolcu, önceki gün Twitter'daki sayfasında evinin adresini yayınlayıp şahsi bilgilerini paylaşan gazeteler hakkında, avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulunacağını ilan etti. Ancak görünüşe göre Şükür'ün, evlerinin bilgilerinin zaten aylardır internette yayınlandığından haberi yok! İki ultra lüks konutun tasarım işlerini üstlenen bir mimarlık şirketinin internet sitesinde, Şükür'ün iki evinin detaylı fotoğrafları ve adresleri yer alıyor. 

TOPLAM 56 ADET FOTOĞRAFI VAR 



Kendinin de çalıştığı Mimarlık şirketinin sahipleri Güldem Coşut ve Yaşar Coşut; Şükür'ün iki evinde yaptıkları çalışmalara, reklam amacıyla sitelerinde yer veriyor. 'Hakan Şükür'ün evi Tepekent ve Koru Florya' başlıklarıyla açılan galeride; Şükür'ün Tepekent'teki villasının 40, Koru Florya'daki dairesinin ise 16 fotoğrafı bulunuyor. Üstelik bu bilgilere, Google'da 'Hakan Şükür'ün evi' yazıp arama tuşuna basan herkes rahatlıkla ulaşabiliyor.