Bir hafta önce ikinci kez anne olan Esra Erol, duygularını Instagram sayfasında kaleme aldı.


BOĞAZIM DÜĞÜM DÜĞÜM OLDUĞUNDA BİLE...


Oğlu Ömer ile bir fotoğrafını paylaşan Esra Erol,yaşadığı zorlukları anlattı:

Yaşamın, mucizenin yaşandığı anlarda ki hisleri tarif etmek kolay değil... Sadece sevincim de bile gözyaşı var. Ne yollardan geçtim, ne süreçler atlattım. Boğazım düğüm düğüm olduğunda bile anlatamadım yaşadığım acıyı,kendimi üzerken çevremi üzmemeye özen gösterdim. Sanıldığı kadar güçlü değilim aslında, bir tarafım hep kırılgan. Ama tevekkül ettim. Sabrettim ve her zaman olduğu gibi yaradana sığım. Hamdolsun bugüne, hamdolsun bu yaşadığım duygulara. Ömer'imi kucakladım ya, binlerce şükür, iki kolumda evlatlarım. İkisi de Allah'ın emanetleri. Evdeki düzen, yeniden öğrendiklerimle çok şükür daha iyiyim. Hepinizi sevgiyle selamlarım.

Esra Erol 9 ay süren hamilelik sürecinin sonuna gelerek ikinci çocuğunu dünyaya getirdi. Eşi Ali Özbir ile bebeklerini öpüp kokladılar.Eşi ilk pozu çekerek sosyal medyadan paylaştı.Ünlü sunucu Esra Erol, ikinci kez anneliği tattı ve oğlu Ömer Erol'u kucağına aldı.İzdivaç Programlarının vazgeçilmez ismi olan Esra Erol cuma günü itibariyle karnı burnunda olduğu için yayını yaptı gözyaşları içinde veda etti

ESRA EROL AĞLADI

Esra Erol son kez sunduğu programda çok duygusal anlar yaşadı. Sürekli ağlayan ünlü sunucu herkesten dua istedi.

ESRA EROL'UN EKİBİ DAĞILDI

Esra Erol "Ben gideyim ya..." deyince ünlü sunucunun ekip arkadaşları da ağlamaya başladı.Bunun üzerine Esra Erol, "Edacığım niye ağlıyorsun. Sen giderken de ben ağladım" diyerek personelini teselli etmeye çalıştı.

ESRA EROL DOĞUMA BU VEDA İLE GİTTİ
Duygusal anların yaşandığı programın finalinde Esra Erol şu sözlerle veda etti;-"Hakkınızı helal edin. Hepinizi seviyorum. Duanızı eksik etmeyin çünkü çok ihtiyacım var. Ben gidiyorum allaha emanet olun!"

ESRA EROL'UN PROGRAMINI KİM SUNACAK?

Esra Erol doğum iznindeyken evlilik programını Nilgün Belgün sunacak. Pazartesi gününden itibaren ünlü tiyatrocu Esra Erol'un koltuğunda yer alacak. 

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Esra Erol bu sabah 10.47’de doğum yaptı. 53 cm boyunda ve 3 kilo 260 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğe çift Ömer Erol ismini verdi. Ünlü sunucunun ve oğlunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.