Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın istifasına yönelik bir yazı kaleme alan Yeni Şafak Yazarı Tamer Korkmaz, söz ve söylemlerinden hatırlatmalar yaparak Dumanlı'nın gerçek yüzünü gözler önüne serdi.

Korkmaz, yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan için “Gider ağabeycim gider. Ya adam gibi gider, ya da gitmek zorunda kalır” diyen Dumanlı için ''Bunca yıl sonra giden; gitmek zorunda kalan kendisi oldu…'' dedi.

Tamer Korkmaz'ın yazısı şöyle;

Dünkü Yeni Şafak'ta, bu sütunun hemen altında kısa bir “istifa” haberi vardı. Manidardı. Haber mi, olabilecek en isabetli yerdeydi. Yaşayan neler görüyordu. Bu satırların yazarı, bir kere daha “Keser döndü, sap döndü, gün geldi hesap döndü” diye aklından geçirdi.
Daha geçenlerde, Cumhurbaşkanı için “Gider ağabeycim gider. Ya adam gibi gider, ya da gitmek zorunda kalır” demişti. Ruh çağırır gibi, darbe çağırmıştı.
Bunca yıl sonra giden; gitmek zorunda kalan kendisi oldu…

Aslında, Paralel'in “Kâinat İmamı” tarafından “azledildi” de…
“İstifa” kılıfıyla açıkladılar.

“Son dönemde basına ve şahsına uygulanan hukuksuz baskılar nedeniyle Genel Yayın Yönetmenliği görevini yapamıyormuş da…

-Ondan dolayı istifa etmiş!”

Böylesi durumlarda, “Yalandan kim ölmüş?” diyoruz!
Şimdiye kadar yazdıklarından ve konuştuklarından, otuz iki ciltlik “Kuyruklu Yalanlar Ansiklopedisi” çıkar!

Sütununda düzenli olarak “medya etiği dersleri” vermeye bayılırdı. Medyadaki etik kurallarını en fazla ihlal eden “gazete” yöneticisi veya sözde “gazeteci” de kendisidir. Arşivde duruyor!
*
Nedim Şener, ona “Arkanda kararttığın hayatlar ve kirli bir gazetecilik ile çok kirli bir arşiv bıraktın. Seni unutmak mümkün değil” diye seslendi.
*
Amerika ve İsrail yandaşlığına dayalı “iliştirilmiş” gazetecilik temelinde faaliyet gösterdi. Sancürcü'nün önde gideniydi.

Hala daha doğrulanmaya devam eden “ABD, Irak'ta ektiğini biçiyor” cümlesine bile tahammül edememiş; “ABD makamlarının namı hesabına” sansürle karşılık vermişti!
Amerikan işgal kuvvetlerinin, Irak'taki Ebu Garip Cezaevi işkencelerini ilk sayfasından (taammüden) görmeyen Türkiye'deki tek “gazete”; onun yönetimindeki “gazete” idi!
Orada, ABD ve İsrail'in yanı sıra Aydın Doğan'ın eleştirilmesi de sansüre tabidir! Paralellerin, Doğan Medyası ile paslaşması mı, AK Parti iktidarından önceki dönemde başlamıştır!
*
İstifasını açıklarken sarf ettiği “Özgür düşüncenin kalesi olan gazeteme başarılar diliyorum” cümlesi kara mizahın şahikasıdır.

Kargalar mı; en az Aydın Doğan'ın “Ben milliyim!” demesine güldüğü kadar, Sansürcübaşı'nın bu lafına da fena halde güler!

Paralel Medya'da özgür düşüncenin, fikir ve ifade hürriyetinin zerresi yoktur. Olması da mümkün değildir.

Orası, Sansür'ün Kalesi'dir.

Sadece Pensilvanya'ya “eklemlenmiş, bağlanmış” düşünceler vardır…
Bunun dışına çıkanlar; sıkı markaja, tam saha baskıya, şaşmaz bir sansüre, sistematik zulme uğrar; nihayetinde tasfiye edilirler.

Akıllar ipotek altındadır; iradeler ortadan kaldırılmıştır…

Sabit fikirliler sahne almıştır; bu durum mecburi istikamettir!
*
Paralel Medya, Baronlar'a bağlı Kurtlar Medyası'nın “uzun mu uzun” kollarından birisidir.
Haçlı Siyonist Cephesi'nin piyonu olarak; Bağımsız Müslüman Türkiye'ye karşı saldırıya, savaşa devam ediyorlar.

*
HDPKK'nın candan destekçisidirler.

İstifa eden ABD-İsrail Yandaşı'nın, 7 Haziran seçimi öncesinde Diyarbakır'daki “Arka Kapı Siyaseti” hafızalarda tazeliğini koruyor.

Kasım 2014'te, Akit muhabiri Mehmet Özmen'in “Cemaatiniz HDP'ye oy verdi mi?” sorusuna “Münafıklık yapmayın!” diye tepki gösterip…

Ardından Özmen'in gömleğini yırtan ve tartaklayan da, işte bu Paralel “Arka Kapı Siyasetçisi” idi!

Şimdilerde “Özgür Medya Susturulamaz” tiyatrosunda pişkin mi pişkin rol kesen bu “gazeteci” kılıklı İliştirilmiş Zorba'nın hakiki yüzü budur!