Doktoru Nejat İşler'in sağlığı hakkında ortaya atılan iddialara açıklama getirdi...

Sanatçı Nejat İşler’in tedavi süreciyle ilgili Acıbadem Bodrum Hastanesi Başhekimi Dr. Aydın Aksoy, şu bilgileri verdi:

"OLUMLU GELİŞMELER DEVAM ETMEKTEDİR"

"Hastanemizin yoğun bakımında tedavisi devam etmekte olan sanatçı Nejat İşler’in sağlık durumunda bir önceki bilgilendirmemizden sonra geçen 12 saat içerisinde gerek laboratuvar gerekse klinik belirtilerinde olumlu gelişmeler devam etmektedir. Dolaşım sistemine, solunum sistemine ve böbreklerine uygulanan yoğun bakıma özgü destek tedavileri sürdürülmektedir.

"HAYATİ RİSKİ ORTADAN KALKMADI"

Dün sabah ve bugün sabah görülen bu olumlu gelişmeler tam iyileşmenin gerçekleşmesi konusundaki ümitlerimizi arttırmaktadır. Ancak yoğun bakım servisinde tedavisi sürdürülen hastamızın hala kritik süreçte olduğu ve hayati riskinin ortadan kalkmadığını önemle belirtmek istiyoruz.

"SİROZ HASTASI DEĞİL"

Bazı haberlerde iddia edilen hastamız Nejat İşler’in “karaciğer sirozu olduğuna” dair bilgilerin gerçek dışı olduğunu belirtme ihtiyacı duyuyoruz. Hastamızda karaciğer sirozu yoktur.”

Nejat İşler’in sağlık durumuyla ilgili medyaya ve sosyal medyaya yansıyan bazı haberlere dikkat çeken Dr. Aydın Aksoy, kendisini takip eden doktorlardan gelmediği sürece, sanatçının sağlık durumu ile ilgili bilgilerin yer aldığı haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederek, “Kamuoyunu ve sevenlerini doğru bilgilendirmek adına sanatçımızın sağlık durumuyla ilgili gelişmeleri düzenli olarak paylaşmaya devam edeceğiz."