Beyazıt Öztürk'ün doğumgününü kutlamak için Beyaz Show'a bağlanan Demet Akalın, ünlü şovmenin yeni yaşında evlenmesini dilediğini ve bunun için çok dua ettiğini söyledi.
Program boyunca doğumgünü konusu açıldıkça hemen konuyu kapatmaya çalışan Beyazıt Öztürk'e Demet Akalın'dan bomba soru geldi.

Beyazıt Öztürk'ün doğumgününü kutlamak için canlı yayına bağlanan Demet Akalın, '50'yi devirdin mi?' diye sorunca birşey söyleyemeyen Beyazıt Öztürk, adeta soğuk terler döktü.

İşte canlı yayındaki izleyenleri güldüren o diyalog:

"ESKİŞEHİR'DEKİ TÜM APARTMANLAR BEYAZ'IN DEDİLER"

Beyazıt Öztürk: Telefonda kim var? Alo?

Demet Akalın: Canım telefonda Demet Akalın var. Happy birthday!

Beyazıt Öztürk: Telefonda Demet Akalın var!

Demet Akalın: Beyaz memleketindeyim, Eskişehir'deyim. Birazdan konsere çıkacağım. Burada yolda yürürken gördüğüm tüm apartmanlara Beyaz'ın dediler. Bilemiyorum..

Beyazıt Öztürk: Alabildiğimiz kadarını tabii almaya çalışıyoruz...

"HEP CANDAN ERÇETİN DİYORSUN AMA BEN ARIYORUM"

Demet Akalın: Görüyorsun, hep Candan diyorsun. Yine ben arıyorum.

Beyazıt Öztürk: Candan sabahın ilk saatlerinde aramıştı... Çok teşekkür ederim. O kadar işinin arasında aradın. Sağolasın Demet'çiğim. Teşekkür ederim.

50'Yİ DEVİRDİN Mİ BEYAZ?

Demet Akalın: 50'yi devirdin mi diyorum... Abi niye gülüyorsunuz? 50'yi devirdin mi dedim. Kötü birşey demedim ki... Bu sene inşallah bir düğün haberi alırız inşallah. Allahım inşallah! Yemin ederim ki dualarımdasınız. Yanındaki o bıcırığa da... Hadi onun yine zamanı var. Senin için dileğim bu. Seni çok seviyorum. Öpüyorum. İnşallah en güzel yaşın olsun arkadaşım.

Beyazıt Öztürk: Teşekkür ederim. İnşallah, sağolasın. Sana da güzel bir konser diliyoruz. Selam söyle herkese... Bir evlenirmişim bu sene.